Хватање Драже – Документ О.С.С, претече ЦИА, о хватању ђенерала Михаиловића или како су га “савезници” отели и испоручили Титу

Поделите:

Поделите:

6 Коментари

  1. Ma da saveznici su ga oteli i dali komunistima. A odakle su dosli ti komunisti, sa Marsa ili iz Rusije. Kad se prica o Drugom svetskom ratu ne kazu do su nam nacisti radili nego uvek Nemci da se podgreva mrznja, a nakon “oslobodjenja” i AVNOJevskih granica ne daj boze da se nesto kaze protiv Rusa. Ne ne, to su bili komunisti. More staljinisti, sve vas je trebalo potamaniti na Golom otoku.

  2. Ili kako se ova seljacina primitivna ophodi prema prestolonasledniku: https://youtu.be/ExPtDlvgYuY Pa dovoljno je sto je potomak Karadjordja kome je Njegos napisao Posvetu prahu oca Srbije pa da se prema njemu ophodi sa postovanje. Da ne spominjem Petra i Aleksandra. Karadjordjevici su slavnija dinastija mozda cak i od Nemanjica jer su uspeli da Srbiju oslobode i povedu u toliko pobeda u prethodna dva veka, dok je ovaj i njemu slicni na kraju tog veka Srbiju doveo do sloma i potpunog poraza.

  3. Jedino se pod Karadjordjevicima moze u buducnosti napraviti Srpska federacija Srbije, Republike Srpske i Crne Gore ujedinjene unutar NATO i EU, sto Srbi s obe strane Drine i Lima zele. Tesko da ce se naci neki drugi vodja ili predsednik koji ce uspeti da ostvari taj podvig. Zato je potrebno na vreme poceti sa planiranjem i ostvarenjem tog cilja. A staljiniste i ustaske ubacene agente sa vidovdana i slicnuh glasila isporuciti Hrvatskoj ili lansirati u pravcu Kazakstana.

  4. “I ove neke bradate spodobe https://youtu.be/Jk33fc1F2Pc kao cetnici, ko onaj krmak Seselj uvreda za Srpski narod. Cetnici su se borili za Kralja i otadzbinu. A ovi idu u Ukrajinu da se bore. Koji ih je to kralj tamo poslao”. Баш си Србенда. Како те није срамота да Шашеља називаш “крмак”. Свако суди по себи, можда си у том моменту, док си ове “мудрости” писао мислио на себе. За кога краља су се борили четници, за онога који је са товаром злата, побјегао авионом са аеродрома у Никшићу. Што није остао са четницима да се бори, већ је испијао шампањац у Лондону и слушао Черчила као куче. Зар тај твој краљ није преко радија 1944. године позвао четнике да се ставе под комнаду србомрсца Броза. Не аветај Србендо. Размисли када нешто пишеш, не срамоти потомство, а име и презимем не смијеш да наведеш, јер си морална кукавица. О каквој федерацији баљузгаш. Зар не видиш велику Хрватску, велику Албанију, велику Бугарску, зар не видиш да аје СРБИЈА ПОД ОКУПАЦИЈОМ, а Александар Карађорђевић је убио Аписа, назвао Крвате браћом и дао им државу. Да Крвати нису 1918. ушли у сатав Kраљевине, данас не би постојала Крватска, о чему пишу и неки крватски историчари. И на крају, шта ти несрећениче знаш о агентимa, о каквим агентима на Видовдану баљузгаш.

  5. Srbenda, ti nemas nista zajednickoo saSrpstvom. Ti samo napadas, na srpske patriote, a sada si predaleko otisao da napadas Vidovdan, jedine novine, koje brane interese Srpskog Naroda. Vecina Srba ne zeli nato, a ti neprestajes da ga velicas, i stim njegove clocine protiv Srpskog Naroda.ZA g. Komnena, vi napadate nepravedno na mladica od 17 godina, Kralja Petra, za kog su rijesili drugi da izidje iz zemlje. Tacno ispitajte za zlato , koje je vlada odnela u Englesku. To zlato je odmah otislo u engleske i americke banke. Svaki metak, i poruceno bombardovanje pri kraju 1944, poruceno od tita samo na srpske gradove je naplaceno iz tog Srpskog zlata. Sve je jasno da su vlada iKraljizdati , General Mihajlovic i njegova vojska zlocincu titu, i sve se znaza njgovo unistenje Srpskog Naroda. Zalosno je da jos ima Srba i da ne vide nesrecu, koju su naneli Srpskom Narodu tito i komunizam.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here