Зашто су нацисти узели за свој симбол орла уздигнутих крила?

Поделите:

УЗЛЕТ ОРЛА КАО СУПЕРИОРНЕ ПТИЦЕ ЗЛОУПОТРЕБЉЕН  КАО НАЦИСТИЧКИ ПОЗДРАВ ХИТЛЕРОВИХ ‘’ НАДЉУДИ ‘’ – БЕЛЕ РАСЕ ПОТОМАКА РАСИСТА

Нацистички поздрав и злоупотреба симбола …Сви они који се баве истраживачким радом у својим областима , првенствено новинари истраживачи  врло лао су могли уочити и протумачити симболе оних који су против човечанства таквог какво је , који себе виде као надљуде бића вишег ранга и интелекта , супериорне у односу на друга бића  и друге људске расе .

У  питању је расизам , још давно укорењен у онима који су поробљавали туђе земље ,  који су људе користили као робове , који су експоатисали природне ресурсе земље коју су освојили . Отуд и она изрека : – Ради као црнац . То се  у ранијим временима манифестовало појавом Кју Клукс клана , који су палили куће Православних црнаца … Њихов одани следбеник био је и Адолф Хитлер  нациста , који је себе доживљавао као натчовека , сматрајући све друге расе осим беле , за бића ниже категорије …, те одуд не чуди искорењивање Јевреја , Рома , Срба итд … Нажалост и у садашњости се човек сусреће са аветима прошлости  и повампиреним нацизмом , те није изненађујуће што се у неким земљама готово јавно слави Хитлеров рођендан . Осим што је био познат по нацистичком симболу који је стилизован и преобучен , преузет управо од Кју Клукс клана такозваној ‘’ свастици ‘’  озлоглашеном кукастом крсту , препознатљив је и нацистички поздрав , који у преводу значи узлет орла . Зашто орао ? Орао као супериорна птица , грабљивица , издржљива и која може јако дуго да гледа у светлост , Сунце рецимо . Ништа не изненађује што је нацистичка застава  била са црвеном позадином , са црним орлом и са свастиком испод ногу орла . Хитлер је стварајући Трећи Рајх , покушао да пороби свет својим сулудим идејама . Али имао је у плану и резерве планове , уколико се изјалови Велика Немачка прочишћена од свих других раса , у игру се ускочити резервни играчи а то су веровали или не – Албанци . Застава Албаније такође има црвену позадину , у средишту два црна орла  , али дубљом анализом се долази и до свастике -кукастог крста који је скривен на застави . Шта им је заправо циљ готово директно да је рекао и покатоличени Имбрахим Ругова – Петар , који се сликао испред заставе ‘’ Независног Косова ‘’ на коме пише – Дарданија … Циљ је стварање Велике Албаније , нацисти се појављују у другом обличју , а ни остали расисти света не мирују . Кад се сетите приче како су ‘’ каубоји ‘’ истребљивали Индијанце , црвенокожце  и сабијали их по резерватима . А упућени добро знају које су то европске земље настаниле америчку територију .

Такође и три растављена  подигнута прста су нацистички знак . асоцијација на канџе орла – птицу  грабљивицу .

Али да не дужим даље … Иза стварања  Велике Албаније крију се Хитлерови следбеници  – нацисти и њихове визије које нико на планети не би смео да дозволи да се остваре , јер би у питању био  међународни рат , иза којих се крију и верски ратови и борба за превласт и енергенте . Идеју Велике Албаније  међу првима је прихватила и Црна Гора , што и не чуди јер су ДНК анализе показале да су Србима ближе све друге нације из окружења  а да најмање сличности имамо са Црногорцima .

Заставе Нацистичке Немачке ,  Албаније , ‘’ Велике Албаније ‘’ ,  ‘’ Косова ‘’ , Црне Горе …

Припремила ; Славица Јовановић , новинар и књижевник

Moje novosti

Поделите:

1 коментар

  1. Ko sad garantuje da se iza ove nacisticke , velikoalbanske , rasisticke , orlovske avijacije ne krije i NATO projekat? Da li iko moze da kaze da Kju Kluks klan , Nacisti i NATO nemaju iste simbole . Ukinuti ” Milosrdni NATO ” , tu rusilacki nastrojenu orao avijaciju …. Ne pise im na celu da nisu sledbenici Hitlera …

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here