(ВИДЕО)Црногорски посланик: Немањићи су пушкама поробили Црну Гору!

Поделите:

Обрад Минхаузен Станишић

Мишо је посађен у наш парламент јер има своју сврху. Својим испадима фасцинира одређену циљну групу која је на истој фрекфенцији као и он, радују се људи кад неко припрост сипа у лице свашта неким бољима од себе

Најважнији човјек у Парламенту Црне Горе је Обрад Мишо Станишић. Он је прва асоцијација, реална слика стања. Драгоцјен, досљедан, често слуђен, слијепо одан, комичан, гротескан, бескрајно карикатуралан и послушан, испрси се први, ућути посљедњи, иде главом тамо гдје његове колеге неће ни ногом. То је он, то је Мишо. Деветка нашег парламента.

 

Мишо је најбољи стријелац у парламенту. Он увијек погоди лопту, одлично шутира и сваки пут погоди гол. Деси се да током засиједања постигне и хет-трик, забоде и три гола. Једини проблем је што Мишо обично постиже ауто-голове. Забоде га ДПС-у у рашље.

Последњи Мишов ауто-гол био је кад се до’фатио историје. Вјероватно да је добио бриф са темама које треба пропагирати у наредном периоду, али је побркао лончиће, односно, желећи да зачини причу као Барон Минхаузен, Мишо је играо руком, али није било судије да му свира тај кикс.

Kад је у Парламенту Славко Перовић показивао симболе Црне Горе, смијали су му се, смијао се и данашњи Премијер Душко Марковић и екипа ДПС-а која је тада знала само за црвену боју и срп и чекић, а данас се праве „вјечити Црногорци“ и сви одреда бране новчанике и фотеље под фирмом „одбране Црне Горе“. Тако је и Мишо кренуо у одрану Црне Горе, убацио у рикверц, отишао у историју, није добацио много и већ се погубио у нишама од Мојковца до центра Подгорице.

Мајстор да прска теме које су важне. Неповратно згади све па и то парче историје којим се бусамо у прса. Kаже Мишо овако: „Династија Немањића је окупирала простор данашње Црне Горе и то је била династија која је на пушку освајала Црну Гору и није црногорска династија и никакве темеље у Црној Гори нема“.

На даље се Мишо позива на историјске чињенице које му је вјероватно сажвакао у неком ходнику Живко Андријашевић или Новак Kилибарда, некад вељи Србин почетник, данас Црногрујац.

Kаже Мишо да су Немањићи „на пушку“ освајали Црну Гору. Срећа па је Wикипедија свима доступна, можемо видјети од кад датира прва пушка, барут пуњење и пушчана зрна. За оне који су превише лијени да трагају могу да погледају и очајну серију Немањићи на РТС-у, па да покушају пронаћи у кадру неку Мишову пушку. Можда би се Мишо збунио ако крене да гледа серију Немањићи, јер ће видјети свог омиљеног глумца, Младена Нелевића кога памти као Тодора борца за Kраља Николу и Kраљевину Црну Гору, а у Немањићима је Мишов Тодор заправо Немања!

Мишо је посађен у наш парламент јер има своју сврху. Својим испадима фасцинира одређену циљну групу која је на истој фрекфенцији као и он, радују се људи кад неко припрост сипа у лице свашта неким бољима од себе.

Међутим, појављују се информације да ће Мишо можда бити амбасадор у Сарајеву. Он ће бити у дипломатији, зваће га “његовом екселенцијом“. Ако тако буде, благо Сарајеву и оној екипи која има Сидраноговог и Џамоњиног духа, јер им стиже један жестоко инспиративан лик, а ми се само надајмо да сарајевске фаце не метну оно „папак“ као етикету.

Ђуро Радосавовић, Вијести.ме

Поделите:

5 Коментари

 1. А када је у ЦГ било другачије? Кад Србији иде, сви у гусле. Кад не иде, куд који мили моји. Покајао се Светозар Вукмановић Темпо, покајаће се и ови зеленаши, Малисори дични.

 2. како смо ми ове:
  “тешко приступачне географске делове”
  заменули са
  “тешко поробљивим народом”?

  зато што су камен на камену и нико није имао вајде да тамо чува чокањуше и морке
  па их нису ни дирали, осима ако при провалама у туђе оборе и штале не оплене превише.

  пазите: сви су имали неки град који су ето преименовали у титов.

  ал само су црногорци, само црногорци, су главни град своје нахије назвали по титу.

  шта ти је чоек – ка тица!

 3. САМО ЈЕ ГЛУПОСТ ЉУДСКА НЕОГРАНИЧЕНА!

  Чуј, “династија Немањића окупирала Црну Гору”! То би било исто када би нека српска или било чија будалетина рекла да су “Немањићи окупирали Србију” или, рецимо, да су Срби били “окупирали Српску Крајину” или да су “Срби окупирали Републику Српску” или да су “Срби окупирали Шумадију”. Тако је исто то, нимало друкчије као кад би неко рекао “Срби су окупирали Црну Гору”. Исто као када би неко рекао “Његош је био окупирао Црну Гору”… Људској глупости нема краја.

 4. Замена теза:
  Црногорци заменили образ за дупе, сада и по
  слову закона!
  ОЗАКОЊЕНИ ИСТОПОЛНИ БРАКОВИ!

  НИСУ НЕМАЊИЋИ ПУШКАМА ПОРОБИЛИ
  ЦРНУ ГОРУ, ВЕЋ СУ ТО ЗАДЊИЦАМА УЧИНИЛИ
  ГЕЈЕВИ!
  Та законска зараза прети и Србији!

  „То је мајко сада хит, у европи педер бит’!
  Неђеља је осванула сунце сија у свом сјају,
  а на тргу Подгоричком педери се окупљају.
  Скупише се , ал’ народ не схваћа,
  топле сестре – још топлија браћа.
  И развише да ти душа плаче
  дугин барјак крај ријеке Мораче.
  Наћераше наше полицајце
  да чувају хомосексуалце,
  да чувају тртогузе старе
  што нам нашу омладину кваре.
  Наста фрка , метеж и кркљанац
  да не страда хомосексуалац,
  па пролази нама испред носа
  та бесрамна парада поноса.
  И у вријеме док трајаше хајка
  запјевала једна стара мајка
  из европе стићи ће јој снајка.
  Ал’ ујутру око седам сати
  младожење закукала мати
  јер је почо снаји да се клати.
  Леле сине да бог да ми црко
  у кревету шта ће теби брко,
  што нијеси ка остали момци
  храбри,часни,кршни црногорци.
  Ја ћу рећи сјутра твојој браћи
  иди снају у европу враћи.
  Нисам мајко хомосексуалац
  већ сам само преварен балканац,
  то је мајко сада хит
  у европи педер бит’!
  Из европе тад стиже парола
  супружници да су истог пола,
  Па остав’те своје њиве плодне
  винограде ваше благородне,
  и не сијте долинама жита
  живјећете од европских кита.
  У памет се браћо црногорци
  нападају на нас топли момци.
  Хаотично постало је стање
  на гузице ставите тигање.
  Образ часни поносно чувајте
  своје дупе никоме не дајте.
  Под окриљем тих људскијех права
  не знаш ђе је дупе а ђе глава.
  Откада је свијета и вјека
  дупе није образ за човјека…“

  Драган Славнић

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here