Да ли народ који је преживео бомбардовање и даље може да верује медијима?

Поделите:

Да парафразирамо др Несторовића –
не могу да верујем да народ који је преживео бомбардовање…И ДАЉЕ ВЕРУЈЕ МЕДИЈИМА.

Ево доле једног ужасног видеа као сликовит пример матрице манпулације.
Потресни снимци + срцепарајућа сведочења + анализе “стручњака” + нелогично велике бројке = анестезија здравог разума и критичког мишљења!
Она има свој ЦИЉ, а то је допуштање онога што никад “хладне главе”, без те дозе шока, не би допустили.
Да ли је то бомбардовање цивилних циљева једне земље у Европи, да ли су то повећана издвајања из буџета за војску, или масовно распоређивање борбених трупа тамо где им није место, или је можда укидање приватности праћењем мобилних телефона, можда укидање разних других личних слобода, или принудна вакцинација непровереним вакцинама; могу бити уцењивачка задуживања целих држава, паралисање светске економије, потпуно уништавање мале привреде (бивше газде постају приморане да раде на траци неке компаније), осиромашење средње класе (носиоци слободног друштва постају спремни на све да би преживели), обезвређивање акција великих компанија па њихово куповање будзашто, рушење неког председника или система који је исувише “суверенистички”, економско слабљење неке државе која прави баланс сила у свету, укидање религиозног живота каквог познајемо хиљадама година…може бити било шта. Не могу да знам тачно шта се иза брда ваља, али очигледно да се нешто опасно ваља.
Ипак могу да видим да сваком нашем пристајању на такве ствари прво претходи медијска манипулација која ствара емотивни ШОК и паралише разум. Претходи медијски генерисан СТРАХ.

Примера ради, свако од нас је некад ишао да уради анализу крви. На резултату смо добили разне бројке које нам, без знања медицине, баш ништа не значе. Да би колико толико схватили шта није у реду, потребне су нам РЕФЕРЕНТНЕ вредности. Без њих, гомила бројки су бескорисне. Исто тако, ако нам се неки резултат учини сумњив, ми идемо на друго место да урадимо анализу.

Данас смо бомбардовани јаким емотивним шоковима и неким црним бројкама али БЕЗ ИКАКВИХ РЕФЕРЕНТНИХ ВРЕДНОСТИ, без могућности да их заправо разумемо. А немамо могућност да нешто “проверимо” на неком другом извору информација. Свако ко покуша да мисли другачије, да само критички преиспита неке одлуке – добије етикету. То се не зове борба за светско здравље, то се зове тоталитаризам. На глобалном нивоу.

Ипак погледајте видео.
После оваквих емисија “слободни” грађани света су громко тапшали бомбама које су падале на наше главе.
Један мали народ је знао истину.
Знамо ли и данас истину?

М. К.

Поделите:

2 Коментари

  1. Вирус постоји, подметнут је наравно, ваља поштовати неопоходне мере. Оно што се не уклапа јесте нагло падање ходајућих људи у Кини и у Италији. У оба случаја је констатовано присуство микродоза сарина. Руси о томе знају.
    Видимо да дипстејт раздувава панику путем својих сатрапа, експерда, саветника и медија и да наставља политику геноцида народа и све у духу објављеном у документу Алијанс ID2020, а који је потврђен у Давосу (незваничном економском телу тзв. светске владе).

  2. (NE)OPROSTIVA GREŠKA ACIKI ZBOG PLAŠENJA GRAĐANA?

    Svaki čovek greši, s tim što nečije greške su beznačajne, a nečije su skupe, bolne, teške i nenadoknadive. Onaj ko prizna svoju učenjenu grešku pola mu se prašta. Naš ΛV je priznao svoju grešku koja će osetiti bolno mnogo ljudi, a i pored toga treba mu je oprostiti, pogrešio je nesvesno i nabrzinu, jer svi oko njega su fikusi i klimoglavci, a stoji mogućnost da nisu smeli da ga upozore, jer on sve zna, ume i može. On je sam sebi vše od dovoljan, a to nameće i svome narodu. Ipak zna se šta je bilo, a saznaće se i sve šta jebilo. Neki će saznati, a drugi neće stići. U svakom slučaju onaj ko radi taj i greši. Korona virus je pokazao koliko i šta zna naša medicina, ovako i onako. Uče se celog veka i opet isto?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here