Ђилас у бојкоту а његову људи на изборима па у парламент

Поделите:

Поделите:

1 коментар

 1. JEDNI IZBORI PROĐU DRUGI DOĐU, VLAST OSTAJE

  Pevo nas terali i trese morina virus, a trese nas i predizborna groznica glasače, a više pretendenata na vlasti. Kandidati politike svašta su rekli narodu, svi redom, a narod je čuo svašta, ko je dobar, ko je lopov, a ko će biti lopov tek će čuti, i slusaće sve to do sledećih izbora. Slušaće i kako mu je dobro i bolje iz dana u dan, kao da narod ne oseća. Dali im veruje, kada vidi i oseća kako mu je i koja je “beda”.

  1. Srbi imaju Spasovdan, Petrovdan, Mitrovdan, Vidovdan i drugih. Crnogorci (“Milogorci”) imaju samo Milovdan.
  2. Ako se uvede ekološka taksa na svemu, biće očišćeno ono đubre iz vlasti.
  3. Vlastodršci šire neistine svuda da ne bi se setio narod da mu se zemlja sužava.
  4. Gledanjem u sadržaju tuđeg tanjira ne možete biti siti.
  5. (Ne)ravnopravna borba za Kosovo- “ukoliko ne možemo dobiti najviše moguće, a da izgubimo najmanje što moramo” i to je pobeda, Pirova? Biće, kako će biti mora.
  6. Kako verovati političarima kada oni zaborave, dok se vrate kući, šta su rekli okupljenom narodu. Tako i na kraju mandata ne sećaju se šta su obećali glasačima. Normalno je da su svesno “dementni”.
  7. Možda smo jedina zemlja na svetu u kojoj njen predsednik ne može da stupi sopstvenim nogama na celoj teritoriji. Neko je vinovnik. A koji je to, saznaćemo?
  8. Izbori se završe, a da li će penzioneri biti ponovo opljačkani, većina njih demantija ih naterala da zaboranjuve predhodnu?
  9. Aktuelna vlast je zaboravila da vrati otete penzije, pardon vratila 100 evra i još 4000 dinara pride, tek da se zna za koga glasati.
  10. Penzioneri po prirodi demanti, a izabrani postaju dementni nakon izbora. Zaboravili su šta su obećali narodu. Sve i svašta?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here