Ђиласова странка покренула хајку на Србе из Црне Горе који се боре против Миловог режима због својих штићеника из покрета #1od5miliona

Поделите:

Ђиласова Странка Слободе и Правде је објавила да осуђује “шовинистичке нападе” новинара из Црне Горе Владимира Вуковића на омладинског активисту те странке и једног од вођа протеста 1 од 5 милиона Брајана Брковића и поручила да ће председника Србије сматрати директно одговорним уколико се Брковићу нешто деси.- преноси Ђиласов сајт Директно.

Вуковић је на свом Фејсбук профилу написао следеће:

– Неодољив је утисак, да где год треба попљувати Србију, ту је млађани Брковић! Србија је таква, прима отворена и чиста срца све људе али врло често јој се то обија у главу! Зато је лековито посведочити овако, када већ Јевремово унуче даје повода и има амбицију да се бави јавним послом и активно улествује у друштвеним процесима, тврдим без покрића! Осећам обавезу да када је Балшин син Брајан већ изашао из анонимности и студентске собе напишем ово уз чињеницу да ако је већ револуционарног духа, ту енергију за почетак просипа по Подгорици и овде покуша да направи друштво бољим а не да као заклети дукљанин учи грађане Србије демократији и ка што видите у најави Зрењанинцима прави идеолошко-еколошке паралеле! За све оне који ће ми можда приговорити да само напишем – јесте, циљ ми је да Брајана дисквалификујем, написао је Вуковић.

Ова објава је убрзо нестала са Фејсбука по многобројним пријавама ботова који делују из Црне Горе.

Објаве Владимира Вуковића преносе многи медији у региону јер озбиљно дискредитује аутократску политику Мила Ђукановића.

 

Брајан Брковић, дукљански фанатик, уместо што организује протесте #1од5милиона по Србији нека дође у Црну Гору да подржи литије!

Ђиласова партија у саопштењу које је издала је у покушају да таргерира Вучића ставила мету на чело Србима из Црне Горе бранећи своје штићенике из покрета 1 од 5 милиона.

Иако се званично оградио од овог покрета када су најавили излазак на изборе, јасно да Ђилас и даље стоји иза њих чим је овако емотивним саопштењем реаговао на прозивку једног њиховог активисте.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here