ИГУМАН САВА Опет народ спашавају они који су кренули од Карлобага а дошли до Врања

Поделите:

О дежурним спасиоцима српства, Срба и Србије, огласио се на Твитеру игуман манастира Високи Дечани Сава Јањић.

У пар реченица, хируршки прецизно описао је игуман манастира Дечани, Сава, политички пут државног врха Србије, на челу са Александром Вучићем, који хоће, у договору са окупаторима у Приштини, за сва времена да избаце Косово и Метохију из састава српске државе.

 

 

„Сада нам опет народ спашавају они који су кренули од Карлобага и Вировитице, па су сада стигли до Врања.

Где год су се они борили за Србе остали само српски гробови.

Страшан суноврат обезбожене идеологије, која нема везе са светосавском традицијом и највећим синовима нашег рода,“ пише у Твитер објави дечанског игумана.

 

 

Поделите:

2 Коментари

  1. Čije je ono “hirurški precizno”? El to Vidovdan priredio? Ako je to Vid.dodao onda se opredelio a takve mi usmerene vesti ne trebaju. Ako je neko drugi- dajte ime da se onda odmah ja opredelim. Gde vod nađem neku takvu vest prvo gledam ko je plasira (beta, b92, tanjug..) i onda se i tekst podrazumeva..A o.Sava nije baš mustra za ugled – Njegove izjave a pun ih youtube su sve osim za ugled. A onda ovde o.Sava “hirurški precizno”…Ma daaaj!

  2. Не допада ми се када нас неки “наш човек”, па макар био и игуман, критикује нашу одбрану угрожћених Срба на исти начин како нас “критикују” белосветске силеџије и бомбађи који, зарад својих интереса бомбардују народе по свету да би им убијањем утеривали демократију по њиховој силеџијској мери.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here