KРЛЕ: Бака Прасе би узео више гласова него Савез за Србију на изборима!

Поделите:

Бели је релевантнији од многих политичара у СзС, исто тако је Бака Прасе веома релевантан сутра ако се појави на изборима

Политички аналитичар Небојша Kрстић изјавио је гостујући у Јутарњем програму ТВ Прва да би Бака Прасе да изађе на изборе узео далеко више гласова него поједини из Савеза за Србију.

“Бели је релевантнији од многих политичара у СзС, исто тако је Бака Прасе веома релевантан сутра ако се појави на изборима, јер ће добити више гласова од многих. Дакле питање броја гласова гледано кроз рејтинг је прилично проблематично. Имате људе у Савезу за Србију који никад нису били опозиција, који никад нису изашли на изборе, а да су остварили неки резултат”, истакао је Kрстић.

Он је додао да је Јеремић добио на председничким изборима далеко мање гласова од Белог, кафеџије из Младеновца, који се завитлавао на изборима!

“Дупло мање гласова је добио човек који је потрошио милионе, а Бели можда 1.000 евра, ако је и толико. Тако да, ако је то тема онда хајде да причамо да ли Бели бојкотује изборе, а да ли их Јеремић бојкотује, то је асполутно небитно!”, закључује Kрстић.

Espreso

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here