Медојевић: Грађани бирају између Његошеве Црне Горе или Рамине Велике Албаније

Поделите:

У изјави за Видовдан председник покрета за промене Небојша Медојевић је констатовао да су предстојећи избори у Црној Гори својеврсан референдум између Његошеве Црне Горе и Велике Албаније коју заступа Милов пријатељ Рама који се Милу захваљује што постоји.

 – Данас је коалција За будућност Црне Горе на истим политичким позицијама као Свети Петар Цетињски, Његош и Kраљ Никола. Да су они данас живи, били би са нама. У одбрани части, достојанства и слободе Црне Горе. – рекао је Медојевић.

Медојевић је бирачима у Црној Гори поручио да је Милу једино преостало да изазове инциденте.

 – Али наш народ је већ довољно мудар да зна да препозна провокације режима. Само мирно и упорно. Побједа се брани на бирачким мјестима. Спријечимо крађе, пребројимо гласове, верификујмо већину. Ђукановићу је само преостало да изазове инциденте. – поручио је Медојевић.

 – На основу подршке од првог човека Албаније и на основу тога што се црногорски режим ослања на албанску подршку можемо рећи да ово нису избори за или против Ђукановића већ за то да ли ће главни град Црне Горе бити Подгорица или Тирана.- закључио је Медојевић у изјави за Видовдан.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here