Небојша Лазић: Реуф- парадигма односа према Србима

Поделите:

Реуф- парадигма односа према Србима

Реуф Бајровић познат твитерашима, али и онима који пажљивије прате медије, јесте живи приказ односа према Србима, и примјер како неко може да профитира на вријеђању, негирању и дехуманизацији српског народа.

Тврди да вуче поријекло из Пљеваља, у вихору рата је живио на Врачару, у потпуности безбједан. Његов живот постаје оличење србофобије, површности и мржње као јединог вида занимања. До сада нису нађене друге врлине код латентног талибана. У браку је са “Српкињом” која је каријеру направила у НВО организацији на међународном нивоу, тако да је овај “бошњачки” фанатизам и аутошовинизам свакако био крунисан браком, можда не из љубави колико према контрасту свему српском. Реуф нема друге врлине, његов покушај бављења политиком је завршио неуспјешно са аферама, од своје реторике и политичке мисли остао је познат по набављању Ајфона себи у министарству сарајевском.

Свакако да се налази на истој линији са својим саборцима дјеле исту идеју. Наравно да је медиокритет добио медијски простор,  његов начин обраћање није ништа друго него вјерска и национална мржња. Његови квалитети су упитни, али његова реторика је доказано антисрпска. Што је очигледно препорука за медије са антиетиком рада и емитовања сличног садржаја.

Небојша Лазић

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here