После писања Видовдана “храбра” Милова полиција преко ноћи променила плочу

Поделите:

Угледни српски новинар и публициста из Подгорице Владимир Вуковић саслушан је данас у Центру Безбедности у Подгорици.

Обрачун Миловог режима са Србима у ЦГ: На саслушање позвали Владимира Вуковића!

Како се може закључити из најновије Фејсбук објаве г. Вуковића, полиција Црне Горе је након јучерашњег писања Видовдана и самог брата Владимира, преко ноћи “променила плочу”. Једном од оснивача Српске Телевизије, Српског Националног Савета Црне Горе и Матице Српске у Црној Гори, Милова полиција више не замера укључивање у Литије и Фејсбук објаве већ је измислила нови разлог са саслушање – тобожње незаконито и некоректно понашање г. Вуковића у разговору са полицијским службеником пре месец дана код Пасареле на Златици а приликом акције Милове полиције на уклањању мурала са српском тробојком.

Како дознаје портал Видивдан, саслушање г. Вуковића у Центру Безбедности Подгорица завршено је мирно али уз смелу и непоколебљиву реч г. Вуковића који је поручио да ће и даље наставити са својом праведном борбом против неуставног закона о слободи вероисповести.

Подсећамо, поменути антиправославни и антисрпски закон је у три сата иза поноћи изгласала Ђукановићева политичка камарила са пар мањих и сателитских мањинских партија.

Видовдан

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here