Трифуновић ударио на патријарха: “Бруко, срамота си за трон Светог Саве!”

Поделите:

Новоизабрани лидер ПСГ Сергеј Трифуновић ударио је на патријарха СПЦ Иринеја, на друштвеној мрежи Твитер!

Трифуновић је наиме ретвитовао пост једног корисника поменуте друштвене мреже у којој се вређа патријарх СПЦ.

“Патријарх Иринеј: Не видим користи за народ од подстицања на протесте…. Бруко! Срамото трона Светог Саве”, гласиле су речи једног твитераша које је Сергеј Трифуновић ретвитовао и постави на свој профил.

Ове речи поглавара СПЦ изазавле су буру на друштвеним мрежама, једни их подржавају, док други не.

Espreso

Поделите:

3 Коментари

  1. Pa i jeste sramota za tron Svetog Save. Obican ruski agent, cela nasa crkva je premrezena agentima KGBa. Od Riste Sotone, preko Artemija do Irineja. Najlakse infiltrirati agente u Crkvu jer misle da narod nece napadati vladike. Lepo rasciniti sve vladike i svestenike starije od 30 godina i krenuti gradjenje Srpske crkve, a ne KGBovske ruske.

  2. Пошто је СзС у свом “Уговору са народом” предложио и решио сва питања која притискају Србију, предлажем Србенди, који је очигледно близак овом савезу, да допуни уговор који од стране народа још нико није потписао (а кад ће, не знамо), или СзС још није одабрао њима погодну личност. Дотични подносилац амандмана (Србенда) предлаже да глумци, политичари који се крију иза анонимних носача вешала и сличних алатки за убеђивање неистомишљеника изаберу нове владике и свештеника. Пуно кандидата за патријарха по њиховом избору. А тек за владике… Тешко цркви која буде имала такве вернике!

  3. А овај што Патријарху даје такву “карактеристику” вероватно пледира на своје проглашење у “свеца”! А која је та црква која би га узвисила у “свеца”?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here