Био је у праву! Дел Бој и Родни би данас заиста били милионери

Поделите:

Није Дел Бој за џабе говорио “Следеће године у ово време бићемо милионери“. Ако је судећи по финансијским стручњацима, имао је право.

Финансијски експерти верују да би покретне и непокретне некретнине који су поседовали Дел Бој и Родни данас вределе чак три милиона фунти!

Трособан стан у Пекаму данас вреди око 850 хиљада фунти, захваљујући расту цене квадрата у том кварту. Иако се у серији приказује зграда Нелсон Мандела у Пекаму, заправо сцене су снимане у једном стану у Актону.

Ако на стан додамо гаражу коју су поседовали, али и троточкаша из 1967. године (Релиант Регал Суперван ИИИ), али и Форд Цапри то је још 55 хиљада фунти.

Ипак, највреднији би био пар плавих дијаманата за које се Дел Бој трампио у епизоди “То Хулл анд Бацк“ чија се вредност данас процењује на два милиона фунти! Гледаоци су на интернету потпуно подржали предвиђања финансијских стручњака и оценили да би Дел Бој и Родни заиста били богати.

“Само када погледате шта је све дошло у руке Дела Боја и Роднија током седам година емитовања серије схватате да би они данас са тим стварима били милионери и живели луксузан живот којем су све време тежили“, истиче финансијски експерт Џесмин Биртлес.

Иначе, “Мућке“ су и дан данас једна од најомиљенијих британских серија, али то није случај само на Острву. Дел Бој и Родни су једни од омиљених ликова и на Балкану.

 

 

B92

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here