ИВАНА МИХИЋ ИСПРОЗИВАЛА РТС! Гледамо Радашина по стоти пут! Тако је то када на површину исплива ОЛОШ!

Поделите:

Јавни сервис РТС репризира серију “Горе доле”, сниману деведесетих година у режији Милоша Радивојевића, а по сценарију Гордана Михића.

Подсетимо се, реч је о причи о обичним људима у некадашњој Југославији који не могу да се помире са чињеницом да се вредности мењају. Јакшићи покушавају да преживе санкције, инфлацију и рестрикције, док се њихове комшије Петровићи пењу на лествици у друштву у ком се поштују и цене лопови.

Једну од главних јунакиња тумачи Ивана Михић која је на свом Инстаграм профилу поделила занимљив апел.

Наиме, реч је о Фејсбук статусу у којем је написано следеће:

– Велика је грешка што се серија “Горе доле” приказује у 9 ујутру. Уместо што гледамо Радашина по хиљадити пут у ударном термину, пустите ово. Подсетите се како је то када пропада једна држава, када на површину исплива олош, а потону нормални и школовани.

 

Дневни журнал

 

Поделите:

5 Коментари

  1. Hm,hmm…pa, RTS, radi po sistemu ” vezi konja gde ti gazda kaze “, nema zezanja,poznat im je model ” kriznih stabova”, ” deveto martovske scene”..” Petooktobaraca”..ali i, izjava Srbijanskog,elitnog paljiticara Palme..” Mi necemo,beogradizaciju,mi hozemo srbijanizaciju beograda”
    http:// tabloid/taljigas

  2. Па ти се мало возбудио – па фрљаш по тастатури. Хехе, ти ниси чекао београдизацију – САМ си, иза руских тенкова се довукао у празне куће… Ниси ваљда стрељао власнике?…

    • Hm,hmm…a,sto se tice, vlasnika kuce, oni su odavno umrli, pra deda i pra baba, pocivaju na Novom groblju u Beogradu…i, nisu bili ” dzulovi-taljigasi”…ali ne i ” zrtve komunizma”, ono jes,da su im, na Banjici,premlatili dve unuke, ono jes da im je unuk poginuo kao dobrovoljac n a Sremskom frontu…svega je bilo ” genije”…klevetasu,..podrepasu.

  3. Da nuje bilo bivseg ministra Jocica kiju je Bajicev zet nikada ne bi snimili ni jednu seriju gde je Radasin scenarijo, rezija domacin, svaler, najjaci u selu a ajte molim vas smesno i tragicno za sta je RTS dao pare.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here