Mika pred Podgoričanima – Otvorena izložba plakata i fotografija u KIC „Budo Tomović“

Podelite:

U okviru obnovljene saradnje između Kulturnog centra Novog Sada i KIC „Budo Tomović“ iz Podgorice večeras , 25. oktobra, otvorena je izložba plakata i fotografija „10 godina Antićevih dana“. U ime domaćina i suorganizatora izložbe direktorka KIC „Budo Tomović“, Snežana Burzan iskazala je zadovoljstvo još jednom lepom saradnjom sa Kulturnim centrom Novog Sada, koja će omogućiti građanima Podgorice da se bliže upoznaju sa Antićevim stvaralaštvom.

Podgorice da se bliže upoznaju sa Antićevim stvaralaštvom.

 

 

Otvorivši izložbu u ime Kulturnog centra Novog Sada, Mirsad Avdić rekao je da je ova izložba deo manifestacije koju Kulturni centar Novog Sada, uz podršku Grada Novog Sada, organizuje svake godine u martu mesecu, a u čast slavnog pesnika. – Posebno je značajno to što se ovom izložbom produbljuje saradnja dva kulturna centra i razmenjuju kvalitetni umetnički programi i sadržaji.

U okviru predstavljanja manifestacije „Antićevi dani“ u Podgorici, sutra, 26. oktobra u 20 časova u Multimedijalnoj sali KIC „Budo Tomović“ biće premijerno prikazan dokumentarni film „Prvi film“ urađen u produkciji Kulturnog centra Novog Sada.

 

KCNS

 

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here