Мира Бањац: “Нисам јака жена. Размишљала сам да себи одузмем живот”

Поделите:

“Приватно, нисам јака жена и способан човек. Нико то мени није скривио, већ ја сама себи, јер нисам била добро организована”, испричала је глумица

“Имала сам велике кризе. Једно време сам била без стана и у великим дуговима. Помишљала сам да ли да идем у позориште или у купатило да себи одузем живот”, открила је глумица Мира Бањац, преноси Kурир.

Она је недавно гостовала у емисији “ТВ лица” Тање Петернек где се осврнула на почетке каријере, када је размишљала да себи одузме живот.

“Приватно, нисам јака жена и способан човек. Нико то мени није скривио, већ ја сама себи, јер нисам била добро организована”, испричала је Мира.

Глумица је пала у тешку депресију након одласка своје мајке и кад је тек стигла у Атеље 212.

“Сваки човек има тамну мрљу. Мама је била стуб наше породице, а ја сам остала без ње. Дошла сам у Београд, где није било филма и ТВ. На срећу, добила сам улогу у серији ‘Марија’ и извукла сам се. Серију сам снимала годину дана у Загребу. Радила сам за ‘Јадран филм’. Ушла сам у причу кад су улогу одбиле две глумице. Живела сам две године у Хрватској, а ој живот одредиле су Дина Рутић, покојна Сенка Соколовић и Манца Kошир”, испричала је глумица.

Мира се није покајала кад се пре више од десет година вратила у свој град, Нови Сад.

“Мирније се живи. Имам галерије и позоришта и не фали ништа. Волим да одем на пијацу, тамо још видите старе госпође и господу која ме пољубе у руку. Можда је још тамо остао дух оног старог Новог Сада. Оне загасите руже које још увек миришу”, додала је и истакла да за глумца не постоји пензија.

“Kад не будем радила, ја ћу да угинем као биљка”, закључила је глумица.

 

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here