Ник Kејв: Хвала, Београде

GLASGOW, UNITED KINGDOM - APRIL 26: Nick Cave seen performing at the Royal Concert on April 26, 2015 in Glasgow, England., Image: 240154982, License: Rights-managed, Restrictions: SCOTTISH NEWSPAPERS OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Barcroft Media
Поделите:

Публика је углас певала уз “The Ship Song” и “Jubilee Street”, а нарочито емотивно је звучало извођење песеме “Into My Arms”

Аустралијски музичар Ник Kејв одржао је синоћ концерт за памћење са својим бендом Тхе Бад Сеедс у препуној Београдској арени.

Са каријером дугом 34 године, Ник Kејв заједно са својим бендом, инспирише невероватну оданост својих фанова, чиме може да се похвали неколицина његових колега. Зато не чуди што је Арена била распродата и што су најудаљенија места била попуњена.

Већи део сет листе, чиниле су песме са новог албума “Skeleton Tree”, који је настао у периоду када је Kејв изгубио сина.

The Bad Seeds  извео је “Jesus Alone”, Magneto”, “Girl in Amber”, “I Need You”, “Skeleton Tree”, али и песме са више ритма, као што су “Higgs Boson Blues”, “From Her to Eternity”

“Рекао сам вам да ће ова публика бити невероватна”, рекао је Kејв члановима бенда.

Публика је углас певала уз “The Ship Song”  и “Jubilee Street”, а нарочито емотивно је звучало извођење песеме “”Into My Arms”.

“Хвала вам много, прелепи сте. Хвала Београде”, понављао је музичар.

После неколико минута енергичног аплаудирања, Kејв се вратио на сцену са својим бендом и велико финале концерта почело је нумером “Weeping Song”. Песмом “Push the Sky Away” , Kејв је публику позвао да му се придружи на бини што је искористило око педесетак људи, после чега је окончан концерт.

 

 

 

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here