Норвешки панкери обрадили нашу песму “Деда Мразе” (видео)

Поделите:

Они су прошле године чак били и у посети Београду, а сада су решили да се позабаве песмицом која буди празнично расположење. „Свартламон Хардкор” остао је упамћен по ранијим прерадама дечје песме „Заклео се бумбар”, али и партизанске химне „По шумама и горама”. И нашој престоници, у којој су прошле године имали наступ, подарили су обраду хита „За Београд”.

А сада су се, у сусрет новогодишњим празницима, ови момци латили микрофона и у свом фазону отпевали песмицу „Деда Мразе”.

Овај бенд бисмо више могли да назовемо панкерским хором, а њихово прошлогодишње гостовање организовало је удружење „Тути Србија” са Јованом Павловићем на челу.

Хор је настао из протеста против одлуке градске власти у Трондхајму да сруши део града у коме већина њих живи. Њега чине мушкарци, различитих су занимања, од радника у фабрици, преко зубара, наставника, ИТ стручњака, до адвоката. Али сви су, кажу, заклети панкери и рокери.

Видео је на Yоутубе постављен пре два дана, за сада има око двадесет хиљада прегледа, а излишно је напомињати да у коментарима дословно сви изражавају задовољство њиховом обрадом.

Извор: Ноизз.рс

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here