Сека Саблић и Бора Тодоровић нису говорили 3 деценије само због једне сцене!

Поделите:

Иако на великом платну убедљиво играју заљубљене парове или искрене пријатеље, иза камере, по правилу дешава се нешто друго.

Ово су најпознатије свађе познатих који су радили заједно и добро сарађивали на филму, а у правом животу окреатали леђа партнеру са сета.

Сека Саблић наводно скоро 30 година није говорила са својим колегом Бором Тодоровићем јер је он прешао границу преофесионализма на снимању филма “Маратонци трче почасни круг”. Kако би сцена секса Kристине и Ђенке била веродостојнија, Тодоровић се, како кружи прича у глумачким круговима,”мало занео” па претерао. То је наљутило Секу и дуго нису разговарали.

Чкаља је био перфекциониста. Желео је до најситнијег детаља да осмисли сваки кадар, сваку реплику. Вујисић је пак глумио онако како је мислио да треба да глуми. Та разлика их је често и коштала на сету. Иако су многима на телевизији деловали сложно, били су далеко од тога.

“Чкаља је стопостотни глумац и до крајњих граница је ишао у својој глуми. Павле уопште није био глумац. Знао је рећи: “Ја се само понашам.” И истина је – целог се живота понашао”, рекла је Мирјана Вујисић, Павлова супруга новинару Александру Ђуричићу у књизи “После фајронта”.

 

 

Блиц

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here