Сергеј Трифуновић о младом српском редитељу Рејфу Фајнсу: “Честитам државо”:

Поделите:

Министарство културе Србије потврдило да је издвојено 62 милиона динара за пројекат „Бела врана” који познати Британац снима код нас. Подсећамо, познати глумац недавно је добио и српско држављанство

Глумац Сергеј Трифуновић искористио је прилику да, поводом вести да ће познатом глумцу Ралфу Фајнсу држава Србија доделити 62 милиона динара за снимање филма, на Твитеру објави да му је “драго да је држава пепознала таленат младог српског редитеља Ралфа Фајнса”.

Иронични коментар популарног глумца уследио је након што је Министарство културе Србије потврдило је да је издвојено 62 милиона динара за пројекат „Бела врана” који познати Британац снима код нас.

А Фајнс је, да подсетимо, недавно добио и српско држављанство.

 

 

Kако је објашњено из Министарства, тој институцији обратио се Филмски центар Србије који је од продуцентске куће „Рудик Филмс” из Велике Британије добио молбу за подршку продукцији поменутог филма. Средства ће бити пренета Филмском центру, који ће их даље преусмерити „WИП Филмс” продукцији из Србије, а која обавља домаћи сервис за иностране партнере.

 

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here