Све је спремно за “анимирани” концерт Београдске филхармоније

Поделите:

Све је спремно за “Дизни фантазију” уживо – бесплатни концерт на отвореном Београдске филхармоније, заједно са шефом-диригентом Габријелом Фелцом, који ће се одржати у недељу, 23. јуна

Све је спремно за “Дизни фантазију” уживо – бесплатни концерт на отвореном Београдске филхармоније, заједно са шефом-диригентом Габријелом Фелцом, који ће се одржати у недељу, 23. јуна, у близини београдског Ушћа, најавили су организатори.

На традиционалном филхармонијском пикнику на Ушћу, публика ће уживати у најлепшем анимираном спектаклу свих времена уз чувене нумере класичне музике које ће оркестар уживо изводити испод великог екрана.

Концерт почиње тачно у 20.30, а капије за пикник ће бити отворене три сата раније.

Као и до сада, музички пикник се одржава у новобеоградском блоку 13, а улази на концертну локацију биће из Улице Ушће и Булевара Николе Тесле који ће бити затворен за саобраћај.

Поред централног, огромног екрана, биће обезбеђена још два бочна како би велики број посетилаца који се очекују могли да уживају у Дизнијевом анимираном ремек делу, док филхармоничари свирају најлепше нумере класичне музике.

Филхармонија позива публику свих генерација, не само из Србије већ из региона, да дође да ужива на бесплатном концерту на отвореном јер се “Дизни фантазија” уживо изводи први пут на домаћим просторима, и то на месту где ће се градити нова зграда Београдске филхармоније.

На концертну локацију забрањен је унос стакла, лименки и металног прибора за јело, а све корисне информације могу се пронаћи на сајту Београдске филхармоније.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here