ПОСЛАНИЦИ се потукли у Скупштини тзв. Косова (ВИДЕО)

Поделите:

Неколико посланика косовске скупштине сукобило данас пред крај седнице на којој се расправљало о несталим особама. Вербални окршај прерастaо је у физички сукоб, након чега је заседање парламента прекинуто.

Ситуација је постала напета непосредно пред крај седнице док се посланица Самопредељења Сарада Богујевци, која је иначе била иницијатор заседања, обраћала за говорницом,

Заменица председника Скупштине Косова Арбери Нагавци неколико пута је упозорила посланике да седну како би се седница наставила, међутим, исти су наставили вербални сукоб, који је прерастао у физички.

Након тога, посланици Скупштине Косова отишли су на паузу.

Хоти: Неприхватљиво понашање и језик посланика

Косовски премијер Авдулах Хоти сматра неприхватљивим понашање и језик неких посланика у Скупштини Косова, током интерпелације у вези са питањем несталих лица према Вашингтонском споразуму, преноси „Косово прес“.

„Хоти је оценио да је такво понашање ван било ког стандарда политичке комуникације, посебно данас када је тема расправе била судбина несталих, врло осетљиво питање које косовске институције третирају са великом посвећеношћу“, наводи се у саопштењу из његовог кабинета,  преноси „Косово онлајн“.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here