Univerzitet u Oksfordu ugostio Tačija: Velika Britanija je bila i ostala strateški partner Kosova

Podelite:

Predsednik tzv. Kosova, Hašim Tači, predstavio je svoju autobiografiju ”Nova država-moderan državnik” profesorima i studentima prestižnog Univerziteta Oksford u Velikoj Britaniji. Tači je napisao na ”Fejsbuku” da je sa studentima razgovarao o putu nezavisnosti Kosova, kao i o napretku Kosova, nastavku dijaloga sa Beogradom i pravno obavezujućem sporazumu.

”Vreme je da se Kosovu otvori evroatlantska perspektiva. Studenti su bili zainteresovani za ekonomsko stanje, perspektivu omladine i poziciju manjinskih zajednica na Kosovu. Kosovo je zemlja mogućnosti za investicije, povratak eksperata koji su se školovali u Velikoj Britaniji i na drugim univerzitetima širom sveta. Velika Britanija, kao globalna sila, bila je i ostala strateški partner Kosova.”, ocenio je Hašim Tači.

M. Ćurčić, Vidovdan

Podelite:

4 Komentari

  1. Pa pederski englezi su leglo terorizma, pljačkanja, otimanja tuđe zemlje, terorizma i svega najgoreg na planeti. Tako su i obučili šiftare ili arbanase pa su sad ISTI. NIKAKVE RAZLIKE NEMA.

  2. Ma daaaa, kad se ovo ovako kaže to zvuči bombastično. Oksford ima preko trideset koledža, ko zna koliko je bitanga platila za ovo nekoj drugoj bitangi i gde je gostovala. Da bar znaju koga su ugostili, eto prilike da neki mladi postdiplomci iz Srbije u VB reaguju na ovo.

  3. Nova država – moderan državnik, o majko mila, došla poslednja vremena … ne mogu čudom da se načudim, dobro Hašim ume da piše, a kamoli knjigu da napiše. Moderan državnik terorista, kao i bratija mu – Klinton, Solana, Šarping, Šreder i ostala NATO ekipa iz prethodne dve decenije.

  4. Ma kako ste mi samo tako lepo spontani i jedinstveni…svaki od vas Udbasa sa sve novim nikom dodje i svi istu pricu pricaju, komuno anti-zapadni pravoslavci sa manijakalnim tendencijama uvlacenja Rusiji koja od onolike bede samo nova i nova oruzja lansira i plasi kukavicke i pederske anglo-saksonce. Dotle Srbija sve manja, sve manje Srba…..Luzerski bezbednjaci ne mogu kupatilo da odbrane u svojim mizernim stanovima a ne da se hvataju u rodeo sa amerikom…..Luzeri……ne mozete bre jedan kafic da odbranite a ne svoju drzavu…ako se Vidovdanom borite za Srbiju hahaha…..sigurno se smanjuje jos vise

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here