Универзитет у Оксфорду угостио Тачија: Велика Британија је била и остала стратешки партнер Косова

Поделите:

Председник тзв. Косова, Хашим Тачи, представио је своју аутобиографију ”Нова држава-модеран државник” професорима и студентима престижног Универзитета Оксфорд у Великој Британији. Тачи је написао на ”Фејсбуку” да је са студентима разговарао о путу независности Косова, као и о напретку Косова, наставку дијалога са Београдом и правно обавезујућем споразуму.

”Време је да се Косову отвори евроатлантска перспектива. Студенти су били заинтересовани за економско стање, перспективу омладине и позицију мањинских заједница на Косову. Косово је земља могућности за инвестиције, повратак експерата који су се школовали у Великој Британији и на другим универзитетима широм света. Велика Британија, као глобална сила, била је и остала стратешки партнер Косова.”, оценио је Хашим Тачи.

М. Ћурчић, Видовдан

Поделите:

4 Коментари

  1. Па педерски енглези су легло тероризма, пљачкања, отимања туђе земље, тероризма и свега најгорег на планети. Тако су и обучили шифтаре или арбанасе па су сад ИСТИ. НИКАКВЕ РАЗЛИКЕ НЕМА.

  2. Ма даааа, кад се ово овако каже то звучи бомбастично. Оксфорд има преко тридесет колеџа, ко зна колико је битанга платила за ово некој другој битанги и где је гостовала. Да бар знају кога су угостили, ето прилике да неки млади постдипломци из Србије у ВБ реагују на ово.

  3. Нова држава – модеран државник, о мајко мила, дошла последња времена … не могу чудом да се начудим, добро Хашим уме да пише, а камоли књигу да напише. Модеран државник терориста, као и братија му – Клинтон, Солана, Шарпинг, Шредер и остала НАТО екипа из претходне две деценије.

  4. Ma kako ste mi samo tako lepo spontani i jedinstveni…svaki od vas Udbasa sa sve novim nikom dodje i svi istu pricu pricaju, komuno anti-zapadni pravoslavci sa manijakalnim tendencijama uvlacenja Rusiji koja od onolike bede samo nova i nova oruzja lansira i plasi kukavicke i pederske anglo-saksonce. Dotle Srbija sve manja, sve manje Srba…..Luzerski bezbednjaci ne mogu kupatilo da odbrane u svojim mizernim stanovima a ne da se hvataju u rodeo sa amerikom…..Luzeri……ne mozete bre jedan kafic da odbranite a ne svoju drzavu…ako se Vidovdanom borite za Srbiju hahaha…..sigurno se smanjuje jos vise

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here