Дмитровић: Онај који каже “Косово је изгубљено”, народски речено је ку*ац од овце

Поделите:

Поделите:

9 Коментари

 1. Ето Дмитровићу, ја сам К велико од овце. А шта си ти. Један од оних који обећавају, петљају, замајавају, залуђују, лажу, овај унесрећени народ. Космет, Дмитровићу, сада није у Србији, иако никада ту фантомску творевину Империје зла, овај народ не смије поризнати. Нормално, ниједан вођа (Србија не може без овнаова предводника са чактаром), несмије признати ту фантомску творевину, одмах би отишао у lata de vasura (на шпанском – канта за смеће), зато се садашњи Вођа, са својим вођићићима и вођиђицама мучи, пренемаже, пријети, опрашта, наоружава, потписује некакав бриселски споразум по којем наркодилери, убице, криминалци – шиптари пишке.

 2. Вођа и његов агбаб коалициони, пјевач из Житорађе, све су учинили да Космет постане још једна од Империјиних полигона смрти. Амери су глупи, не знају да племе нема историјску свијест, да племе нема нацију, та творевина није држава, Дмитровићу. Да ли ће га нека генерација за 50 или 100 година вратити у састав Србије, велико је питање. На сву срећу, тада неће бити ни мене ни Тебе и ко зна кога још. Уозбиљи се Дмитровићу, тако ти Бога.

 3. Vodja sa odlaskom Kosova ima 0.05% krivice. Ocevi nezavisnog Kosova su Slobodan Milosevic i taj koji se nalazi na Dmitrovicevoj knjizi. Dakle ne Amerika, ne Vatikan, ni Nemci, ni Englezi, ni CIA…..nego upravo ti koje su Srbi birali zajedno sa njihovom komuno-Ruskom sabracom. To su unistitelji Srbije i Kosova u sastavu Srbije.

 4. Kasno se Dmitrovic setio da je Srbin. Kada radnik bezbednosti SFRJ shvati da je Srbin i pocne da srbuje kao kada bi imam krenuo da tumaci Sveto Pismo. I Dmitrovic a Bogami i Seratlic treba da zacute. (Seratlic ? to je neki pseudonim ?…ili neko od kreativnih hercegovackih prezimena)

 5. Велимире, Велимире, знаш ти добро ко сам ја, али ја не знам ко си Ти, јер ти пискараш под псеудонимом. Тако ти Бога и љуцковине, шта те је засметало у мом осврту на Дмитровићеву
  будаласту реченицу. Да заћутим, кажеш. Чист ми је образ, Велимире, читај моје текстове, Веки, драги Веки. А да сам из Старе Херцеговине јесам. Мој предак Војвода Илија, учествовао је у Косовском боју. Поносан сам на поријекло и презиме. Један од четворице синова мог шукунд ђеда је био граничар на Тари, то је била граница између нас Херцеговаца и Турака. Турци су говорили: “Чувајте се оног сератлије” (сретлија је коњаник, граничар). Тако да су од њга Сератлићи, од другог сина Јауковиоћи, од трећег сина Томићи и од четвртог сина Ћоровићи. Узми Српско огледало, збирку народних пјесама, за које је Гете рекао да су величанствене. Нађи пјесму Битка на Ограђеници (село на ријеци Тари неколикo километра од највисочијег моста у Европи) у којој је опјеван и тај мој шукунд ћедо.

 6. Nisam znao Komnene, svaka cast. Eto svaki dan se covek uci.
  Samo nemoj molim te da nam deca i cukununuci vracaju nesto sto su Dmitrovicevi sefovi izgubili. Nek nas je samo vise.

 7. ШТА ЋЕМО САД ЉУДИ МОЈИ

  Морао сам да изађем у јавност са молбом – да ми се објасни тренутно стање . Мени као Босанцу , из сјеверозападне Босне ,или -из Горњих крајева , за разлику од господина Сератлића који је из Хума , Старе Херцеговине или Доњих крајева , како се говорило тисућу двјесто и неке , кад је Босна била држава , МНОГО ТОГА НИЈЕ ЈАСНО . Ајде , пола бацимо у море , пола теби пола мени – Шта се то закуха . Добро , и кад се узме у обзир то – да је нормално да мени као Босанцу из познатих разлога много тога није јасно , да ли морам да одгонетам у каквом је стању господин Дмитровић писао текст , да ли књига бившег функционера Јовића има неку поруку , да ли пјевач из Житорађе одавно пјева Лабудову пјесму , да ли је КОСМЕТ , Косово и Метохија или Алајбегова СЛАМА..

  С поштовањем се ,унапријед захваљујем ,
  Драгољуб Мутић сељак из БРЕЗИЧАНА

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here