Функционерка DS Чомићка 54 пута написала да је Младић ЗЛОЧИНАЦ!

Поделите:

Потпредседница Народне скупштине Републике Србије и члан председништва Демократске странке, Гордана Чомић на свом Твитер налогу је преко 30 пута написала да је Ратко Младић ратни злочинац.

Зашто Чомићка оволико тролује са том флоскулом остаје непознато, сем ако можда не жели да се додвори западним амбасадама да је имају у виду за неку озбиљнију функцију у Демократској странци.

 

Поделите:

4 Коментари

  1. Pa i jeste zlocinac, u ratu 90tih su pocinjeni zlocini sa Srpske strane a za njih je Mladic kao glavnokomnadujuci najodgovorniji. Ali to nije bitno, Karadzic i Mladic su se zrtvovali za Srpstvo. Mnogo vaznije je da je ostalo njihovo djelo : Republika Srpska, jer pokoljenja djela sude. Republika Srpska je sto bi Ujci rekli: izraz povjesnih teznji prekodrinskih Srba za svojom drzavom.

  2. I Karadjordju je kao zlocincu odrubljena glava pa je li to ugusilo borbu Srbijanaca za slobodu? Naravno da nije. Tako ni presude Karadzicu i Mladicu nece nimalo oslabiti borbu prekodrinskih Srba za slobodu unutar Republike Srpske.

  3. Za razliku od situacije pre 90tih kad su prekodrinski Srbi bili razliveni i izmesani sa Ujcima i Turcima, sad imaju kompaktnu teritoriju, razgraniceni smo sa neprijateljem i zna se sta je nase. Republika Srpska Krajina je ulivena u Republiku Srpsku tako da nismo nista duzni ni Ujcima ni Turcima, izgleda da je ostalo jos nereseno njihovo uzajamno razgranicenje u Pederaciji. To sto je Republika Srpska u konfederaciji sa Pederacijom ne menja cinjenicu da je ona drzava ko i Bavarska i Kalifornija.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here