Геј параде су наметнуте и финансиране од Запада

Поделите:

 

Поделите:

3 Коментари

  1. Pa nek paradiraju, paradiraju sto se vole i sto nemaju ista prava ko drugi ljudi. Kao sto neko sto ima crnu kosu ne moze postati plav, tako i neko ko je gay ne moze postati straight, niti neko ko je straight moze postati gay ma koliko se trudio. To je mali deo populacije, i oduvek je postojao. Verovatno je priroda to tako uredila da ti clanovi bez potomstva brinu o drugim clanovima porodice. Svega ima u Bozjoj basti, ophodjenjem prema manjinama pokazujemo koliko smo humani.

  2. Umesto sto pricamo o gayevima kojih ionako ima malo, bolje brinuti sto nam se desetine hiljada momaka koji vole zene po selima i varosicama ne zene. Naskocili bi ko Velja na Madlenku iako je ruzna, al nema zena. U program povecanja nataliteta ubavezno osnovati agenciju za sklapanje brakova u ruralnim podrucjima. Po ubrzanom postupku davati drzavljanstva strankinjama pa taman bile i crnkinje i Kineskinje koje hoce da se udaju za njih. Bolje i crnče nego sela i palanke bez ljudi.

  3. pa udaj se ti Srbendo za crnkinju pa im plaćaj alimentaciju dok si živ……
    mislim neće se ljutiti Egipćani i Zairci…..
    jedva čekaju da im stignu doznake i devizni računi iz Serbie i ostali kolonijalni sexrepublika bivše Prcoslavije hahahahaha

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here