Hrvatica objasnila zašto je stavila penis u ruke Franji Tuđmanu

Podelite:

Na društvenoj mreži Fejsbuk, Iva Anzulović postavila je status i fotografiju na koju Hrvati jednostavno nisu mogli da ne reaguju.

 

Vezano uz današnji Dan državnosti i zakaj sam Tuđmanu stavila kurac u ruke.

Kada smo izašli iz Juge, vrijedili smo preko 750 milijardi dolara sa svim tvornicama, institutima, sveučilištima, prometnicama, intelektualnim kapacitetom, zemljištima.
Stara partijska žgadija je predvidjela raspad te i takve Juge i da ne bi završili kao Nicolae Ceausescu u Rumunjskoj, samo metak u čelendru po zaslugama, pustili su Arkana na tribine Maksimira, lokalne idiote nabrijali da su ugroženi, nas nabrijali da su nam Srbi najveći neprijatelj i – krenuli. Pod njegovim vodstvom. Pokrali su milijarde tijekom rata, izdali Vukovar i Petrinju i Kostajnicu i gro drugih gradova koji uopće nisu trebali biti okupirani, nametali cenzuru, proganjali novinare, zapošljavali svoje režimske novinare po redakcijama, ubili desetke ljudi koji su svjedočili njihovom kriminalu, zadužili nam praunučad, rasprodali sve što nisu stvarali, nizali afere od nezakonite privatizacije za kunu preko petih ortaka i INA-e i Agrokora,
a sve pod jednom, njegovom, parolom –
sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što.

Danas živim u gradu u kojem je bez grča jedan gradonačelnik, dva sata nakon što je nađen mrtav njegov najbliži podređeni suradnik, objavio kako je baš taj pročelnik kriv kaj je iz gradske blagajne nestalo preko 17 milijuna kuna. I mrtav hladan je taj i takav gradonačelnik ostao biti gradonačelnik i rekao da je taj mrtvi pročelnik bil kockar i uopće nema feeling da bi trebao odstupiti uz ponizne isprike i umrijeti od srama pred stanovnicima nakon što im volontiranjem vrati zadnju lipu u proračun.
I taj i takav sustav vrijednosti nabijem na autohtoni trešnjevački novinarski kurac zbog svih života koji su za moju Hrvatsku pali.

Jer ja svoju zemlju volim više nego što je oni mrze.
Čestitke.”

Podelite:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here