Радун: Чеда се борио за европске вредности и изборио. Мерцедес је европска вредност.

Поделите:

Поделите:

7 Коментари

 1. Мука ми је од ових вијести, повраћа ми се. Само се ви шегачите, у Србији владају Чеде. Ко је створио Чеда. Ми смо га створили, мазили, његовали, пазили, омогућили му да створи огромни новац на нашим грбачама. Умјесто да је давно у ЦЗ-еу, умјесто да му је сва имовина конфискована и његовом тасту, дакако, ми доживљавамо да купује мерцедес за 60.000 хиљада евра. Шта је тај мерецедес при његовим љетовањима, куповинама скупих предмета и одјеће, ресторана, пекара и др. Када је Ђинђић убијен био је у куповинкама у Милану. Ђинђић је припремао да га шутне и не само њега (Бебу, например), али погрешно шутирање се плаћа, кажњава. Да да Радуне, Чедо (не каже се Чеда) је давно у Скупштини реко. “Нећемо ваљда са ћирилицом и патриотизмом у Европу”. Ма све је ово у земљи Србији труло. Правосуђе је у говнима, тако да разни Чеде, а има их као кусих паса., моги да раде шата им је ем мило и ем драго.

 2. Поч директор телевизије лепо је рекао и написао. Чедо и Бебо су наручииоци убиства мог комшије Ђинђе. Јербо их је откачио. Нису имали избора. Лерију и Тарзана-Звездана одмах пустити из затвора, заменити их са Чедо-м и Бебо-м. Како – када Балканом владају Чедо и Бебо, вучо и Биса, пчелица Мајо, Мило, Тачо, Мачо, Рамо, гомно и сл

 3. Uzeli ste jednu potpuno banalnu i out temu da tumačite političkim argumentima..
  Čeda je čoban to je očito a žena mu i više od toga,totalna čobanica..
  Ko danas kupuje mercedesa??????ž
  Pa samo idioti koji imaju novca za bacanje,dakle totalni liberal kapitalistički gusani čija guzica je masnija od guzice Rotšilda..
  Naravno ni jedna domaćam bancaga ne može imati dupe masnije od Rotšilda ali nekim kretenima to nikad nije bilo jasno pa sebe smatraju većim liberalima od Rotšilda..
  Glupo i naivno.
  Bolje da se guska zadovoljila nekim Polom ili Fiatom ali guzica kad zine za novcem ona zine dok se ne raspoluti od luksuza.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here