Шта мислите о Ратку Младићу? Јел злочинац или херој?

Поделите:

 

Поделите:

9 Коментари

  1. General Mladic je cista sramota i izdajnik. Kada je Jugoslovensa vojska 6 aprila iz Crne Gore prodrla do Albanije, i kada je stigla naredba o kapitulaciji mnogi oficiri su se na mestu poubijali jer nisu mogli tu sramotu da podnesu. Ovaj luzer ne samo da se nije ubio zbog svojih zlocina, vec ladno ocekuje da drzava i narod treba da pate zbog njega da njemu ne fali dlaka sa glave ???? Pa ja ne znam sta znaci to nego pogano izdajstvo najvece vrste.

  2. da se moze meriti sa vojvodama iz Prvog svetskog rata, ne moze, mada je njegova pozicija bila teza, bez ikakvih saveznika i pravaca otstupanja.Celokupno rukovodstvo, pa verovatno i on, kao vec opevani heroj, se pogubilo pri kraju rata.Secam se emisije sa Karadzicem i Plavsickom, cini mi se da je ona bila, kako su se smejali Tudjmanovoj izjavi da ce peci ovna u Banjoj Luci (valda se tako sada pise), da bi par nedelja kasnija bilo dramaticno javljanje Karadzica kako se sve raspada i da ce Banja Luka pasti.Lose su procenili realnost, predugo su se igrali sa Zapadom i dozvolili su Srebrenicu, jedan od najglupljih zlocina (ma kakav da mu je obim) u istoriji, na kraju rata posle cetiri godine satanizacije Srba, dopustiti tako nesto…

  3. je bio skolovan vojnik za razliku od sljama poput Gotovine.Ako pogledamo naciste, Hitler se ubio, Mengele je pod svojim imenom i prezimenom putovao iz Juzne Amerike u Nemacku, Sper je postao svetski arhitekta, a von Braun je poslao Amerikance u svemir.Ratko je bio iznad tog sljama, ali on nije pripadnik Zapadne civilizacije da mu se posteno sudi (Sper je organizovao pobunu u zatvoru zbog duzine sudjenja i uslova, a Seselj je sedeo deset godina, cime je prekrseno najelementrnije pravo na kojem pociva sudski postupak, razuman rok i vratilo se vreme inkvizicije).

  4. to ce ga na kraju uciniti herojem, ali je uslov da ono za sta se borio, R.Srpska, nimalo mala pobeda srpskog naroda, posebno Srba iz Bosne, opstane.Da opskurni David Dragicevic ne postane veci od svih zrtava bosanskih Srba!

  5. i da rukovodstvo R.Srpske shvati, da joj je jedino preostalo sredstvo ukidanja podela i jacanja sloge, ne prica o ujedinjenju sa Srbijom, sukobi sa federacijom, vec borba protiv korupcije i partijasenja u samoj R.Srpskoj i jacanje pravnog poretka.Dodik vise ne moze istim putem, inace ce okrenuti narod protiv sebe, “Pravda za Davida” je pokazna vezba i vec veoma neprijatna, ili sve na kraju propasti na pitanju praznih stomaka!

  6. Војни ратни командант раван по способностима србским војводама из Првог светског рата! Најзаслужнији за војну одбрану слободе и државности Срба из Републике Србске. После ратни мученик и адски затвореник…

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here