Tramp optužio Klintonove da su umešani u “smrt pod sumnjivim okolnostima” milionera Džefrija Epštajna

Podelite:

Podelite:

3 Komentari

 1. Taj evrej imao je privatno ostrvo gde je organizovao divljanje visokopostavljenim gostima (bankari, političari) nad gojskim maloletnicama. Spisak tih “gostiju” ili korisnika tih usluga je impozantan. Ti takvi ljudi (=neljudi) čine osnovu plavokrvih stvorenja, to je drugi grabežljivi Klon, koji ima oblik čovečiji. Te mlade devojčice nazivaju se Šiksama.
  “Shikse is a derogatory term for a gentile woman or girl”.
  “The Shikse is an ideal date, a one night stand, a mistress, but not a wife!”
  https://www.redressonline.com/2019/08/predators-united-from-weinstein-to-epstein-and-beyond/?preview=true&_thumbnail_id=17382

 2. kakve šikse to su ti obične fukse što bi rekao narod..
  a matori jarci obožavaju mladu piletinu pa navalili ko mutavi da se otimaju za mikrofon hahahaha
  ima takvi i po Srbiji koliko ti srce hoće samo nisu toliko krupni svodnici kao ovaj Epstein…..
  tek treba da se obogate na tuđoj robi pa da osnuju kompaniju za export import sveže piletine i KoKo jaja kukuriku vladama u svetu poput srbske ili makedonske.

 3. eto dobre prilike da se Fakultet politički nauka Beograd uz minorna ulaganja i investicije pretvori u elitnu katedru za obrazovanje deficitarni zanimanja u establišmentima okolni zemalja.
  Ameri su samo dali primer ostalima kako se to radi na opšte zadovoljstvo ambiciozni mladi brucoškinja željni visoke politike i diplomatije u svom međunožju..
  Koja se naravno isplati na duži rok gledajući uticaj takvi trendovi na međunardne odnose kako bilateralne tako i unilateralne.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here