Весна Пешић тражи помоћ твитераша, не зна више кога да прати…

Поделите:

Поделите:

3 Коментари

 1. može da prati Kinesku Oslobodilačku Armiju…..
  tako sebe nazivaju likovi koji su poslali raketu na mesec i spustili se gore sa robotom Chang 3 pre 4 godine…….
  Chang je inače kinesko božanstvo meseca u Teravada Budizmu pa može da se prešalta malo kod njih ako baš preferira njihov svemirski program…..
  kažu da su gore našli nekakve zidove od tamnog stakla i piramidu koja služi kao amplifikator energije…..
  Chang 3 se spustio upravo pored piramidalne strukture sa namerom da sa osetljivim aparatima isprati potpuno pomračenje sunca koje se odigralo na toj lokaciji 19.5 stepeni severne lunarne hemisfere..
  za koju se smatra da i sve velike piramide na zemlji (egipat,yukatan) zauzimaju..
  to bi značilo da oni koji su stvorili piramide na mesecu imaju istog kreatora i na zemlji pa bi Kineska Oslobodilačka Armija bila prva koja namenu i svrhu tih sprava može potpuno da objasni nepismenim i zaostalim ljudovima na planeti zemlji za razliku od NASA-e.

 2. naravno ove podatke neće naći na njihovom oficijelnom site-u jer ih kriju kao što je i NASA ranih 70-ih godina prošlog veka sakrila od oficijelne javnosti sve te informacije…..
  čak posle misije Appolo 1 koja se odigrala 1967.godine lunarni modul je fotografisao sa niske orbite te staklene zidove i objekte ali je odmah izdat dokument te je zvaničnicima striktno zabranjeno iznošenje poverljivi podataka sem šturih informacija za novinare,editovanih fotografija za naučne institucije,časopise koji se bave tehnologijom i tv prenosa beznačajni sekvenci misije bez poverljivog sadržaja koji nije išao u etar

 3. dakle ako Pešićka nema nikog da sledi i prati eto izuzetne prilike da im se zalepi kao sticker……
  možda otkrije šta su saznali u vezi pomračenja sunca tamo gore pa nam prenese utiske i zapažanja??
  Kineska Oslobodilačka Armija kao svoj logo koristi Tetrahedron što znači da odlično poznaju postavke Tetrahedronalne Hiperdimenzionalne Fizike i Torzionog polja..
  naravno da bi običan političar bio dobar u egzaktnim naukama mora biti i dobro edukovan što većina domaći twitter demokrata čisto sumnjam da prati i memoriše..
  važnija im je **farma** i **parovi** naravno kao i većinu srbalja..

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here