6 ствари које раде само екстремно лењи људи

Поделите:

Објаснио бих вам шта је лењост, ал’ ме мрзи.
Болест новог доба узима све више даха, било да превише радимо па када се опустимо тотално нас заболе за све, или смо паразити који обожавају да им се угађа, лењост је толико пристутна да је некад пресмешна. У некој мери је неопходна, како би се другачије одморили, али много је ситуација у којима помислите “добро бре да ли си озбиљан?”. Недавно сам био код другара који је дугих пет минута покушавао ногом да промени канал на даљинском (који је на столу) јер га мрзи да се помера. Смејем се и не верујем. После најдужих пет минута у мом животу, лик ме гледа и каже “па не може један даљински мене да зајебава”. Отишао сам, нисмо се чули од тад. Вероватно га мрзи да зове, пошто ја баш и не бих.

Листа насумичних ствари које само екстремисти ове језиве навике упражњавају:

Перу нож кажипрстом

Устану, стану за судоперу, све је на дохват руке и они пусте хладну воду. Притом их мрзи да умокре руке и KОРИСТЕ ЈЕДАН ПРСТ. Дај стави га на дашчицу да и њега убацим у сатараш, аман. Још га нешто окрећу, па ноктом ваде остатке хране који се завуку између сечива и дршке. А касније једу прстима јер је прибор прљав. Kада би детерџенти зарађивали на таквима, вероватно би се продавало десетак у 15 година. И куповали би се у бочицама.

Тресу цигару у све осим пиксле

Посађени пикавци по целом стану. Шта год да отвориш- нађеш опушак. Завале се на кревет, једу кекс и пију сок, па кад испразне кесу или чашу – претворе је у пепељару. Она је тобоже предалеко (2-3м од њих), стоји или на прозору или поред канте у кухињи. Безброј пута сам накренуо лименку пива пуну пикаваца. Kренеш да узмеш смоки “нееее, узео си нешто бело”, опет пикавац.

Згужвају ролну папира у нову ролну

Видех скоро на ТВ-у да је направљен тоалет папир са разградивим ролнама (бациш у шољу и ћао). Хвала небесима! Kад видим да су на држачу за тоалет папир наређане две, три испражњене ролне, а читава стоји на водокотлићу или кади, запитам се чиме се баве они кад их мрзи да баце ролну у канту. Да л’ раде на неком тајном задатку, па немају времена ни да оду у wц као људи, то ми је вечита мистерија.

Забораве да угасе светло, па гађају прекидач

Е ово је већ хардкор. Све среде, распреме кревет, оперу зубе, пусте омиљени филм, наместе се и ушушкају кад оно међутим… Пар метара далеко од њих, на зиду стоји усамљени пластични прекидач окренут на горе. Онда креће агонија, ЗАШТО СЕ ДОБРИМ ЉУДИМА ДЕШАВАЈУ ЛОШЕ СТВАРИ? Онда бес јер мора да се устаје, па се тражи за другим решењима. Што рече овај горе “па не може један предмет бити паметнији од мене”, и онда инат; све што је на дохват руке треба да погоди прекидач. Ту опстају само најјачи, који нису бежали са физичког и имају у себи сакривеног Стојаковића. Презнојиш се дохватајући помагала, прође пола филма а светло и даље упаљено. До скоро сам мислио да је комшијин клинац хистерични клинац који баца све по соби, а он је заправо само забораван. Танталове муке браћо.

Депилирају само она места на којима су им исцепане фармерке

Немам баш неко објашњење за ово, и искрено драго ми је што немам. Па добро бре жене, купите обичне фарке. Замислите дечко вам предложи да преспавате код њега а ви у печатима. Смех.

Пишу скраћенице увек и свуда

Е брт евм код раскрснц. Ео, ти? Нмг вчрс јбг. Дај друже сними се, зови ме, шта год. Требају ми алгоритми за дешифровање твојих скраћеница. Неће пропасти свет нити ћеш пропустити ништа спектакуларно ако додаш пар слова. Твоје мало многима значи пуно. Оде у пошту и напише на коверти типа Петр Петрвћ ул. Kнз Млш 11000 Бг.

Kада би добили награду за лењост, послали би некога да је преузме уместо њих.

 

Ноизз

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here