Амерички четници против комунистичке кинеске 5G мреже

Поделите:

На основу споразума који је председник Вучић у име Србије потписао са Америком, председник Доналд Трамп шаље специјалну јединицу четника из Чикага да поруше све 5Г мреже које су Kинези подигли широм Србије.

Четнике специјалце из Чикага је обучавао Kаваја да убију Тита, а сада се боре против комунизма широм света. Четници доносе специјалне Теслине ометаче и разараче 5Г мрежа, чије је пројекте Трампов стриц набавио док је претресао Теслину собу. Теслини ометачи су већ испробани у Британији. Забележено је да када ови Теслини ометачи и разарачи 5Г мрежа униште предајник да почиње падати киша а птице лете у круг наредна три сата.

Вучић је наредио Вулину да због доласка Трампових четника откаже војну вежбу са Белорусијом, а Вулин да се склони у Румунију јер је хвалио Тита, док се ова операција уништавања кинеских 5Г мрежа не заврши.

Kако сазнајемо Трамп ће обештетити Телеком те ће платити 10 000$ по уништеном 5Г торњу и још по 500$ сваком запосленом у Телекому ко буде помагао уништавање торњева.

Трампове четнике ће уместо Вучића дочекати амерички амбасадор Ентони Годфри на Равној Гори уз трубаче и пригодан културно-уметнички програм са специјалитетима српске кухиње.

Договорено је да се Трампови четници неће задржавати у Србији након уништења 5Г торњева да се регион и Београђани не би узнемиравали.

Извор сатирични сајт Зицер

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here