Аздејковић: На наредној геј паради провозаћу се тенком до Маракане – то је наша стара српска традиција!

Поделите:

Српски геј активиста и новинар Предраг Аздејковић каже за Зицер да ће се провозати тенком на наредној геј паради од Председништва до Маракане.

Зицер: Kако мислите тенком. Правим тенком?

Аздејковић: У питању је макета тенка коју тренутно фарбам у војно розе боју и позивам све снажне момке који би хтели да макету погурају јер је из ње уклоњен мотор.

Зицер: Шта ће рећи Балша Божовић за тенк на геј паради?

Аздејковић: Балша неће имати ништа протови тенка на геј паради, јер ова макета није из Вуковара већ са Дорчола!

Зицер: Да ли је то део српске геј традиције?

Аздејковић: Розе тенк је свакако део геј традиције. Сви се добро сећамо нашег најдражег геј тенкисте, Грубера из Алло Алло

Српски гејеви су возили тенкове док ови страни низу знали ни шта је топ!

zicer.org

Поделите:

5 Коментари

  1. Кога брига шта ова сподоба мисли и прича. Зашто као традиционални портал промовишете припаднике педерског лобија, јавни педерлук и мужеложнике?

  2. “Српски геј активиста и новинар Предраг Аздејковић каже за Зицер да ће се провозати тенком на наредној геј паради” – А ГДЕ ће седети, сви знамо, чак ако га не буду гурали “снажни момци”.

    • Оџа Наркоџа: „Ако је овај новинар, ја сам Далај Лама Теравада… Будиста са врха Чомолунгма и чекам га тамо да се попне са овом “крбуљом”, стеницом од тенка.” Пусти Далај Ламу и узми „Српски језик и правопис”, па научи да правилно изградиш сложену реченицу из правилну употребу интерпункције.

  3. Новинар и геј активиста Аздејковић би се провозао тенком на наредној геј паради од Председништва до Маракане. То је његова жеља, ако му омогучи лезбопремијерка и клуб Црвена Звезда, уколико мисли на онај тенк који је био испред Маракане на фудбалском мечу Црвена Звезда -Jang Вojs. Биће конкуренција?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here