Azdejković: Na narednoj gej paradi provozaću se tenkom do Marakane – to je naša stara srpska tradicija!

Podelite:

Srpski gej aktivista i novinar Predrag Azdejković kaže za Zicer da će se provozati tenkom na narednoj gej paradi od Predsedništva do Marakane.

Zicer: Kako mislite tenkom. Pravim tenkom?

Azdejković: U pitanju je maketa tenka koju trenutno farbam u vojno roze boju i pozivam sve snažne momke koji bi hteli da maketu poguraju jer je iz nje uklonjen motor.

Zicer: Šta će reći Balša Božović za tenk na gej paradi?

Azdejković: Balša neće imati ništa protovi tenka na gej paradi, jer ova maketa nije iz Vukovara već sa Dorčola!

Zicer: Da li je to deo srpske gej tradicije?

Azdejković: Roze tenk je svakako deo gej tradicije. Svi se dobro sećamo našeg najdražeg gej tenkiste, Grubera iz Allo Allo

Srpski gejevi su vozili tenkove dok ovi strani nizu znali ni šta je top!

zicer.org

Podelite:

5 Komentari

  1. Koga briga šta ova spodoba misli i priča. Zašto kao tradicionalni portal promovišete pripadnike pederskog lobija, javni pederluk i muželožnike?

  2. “Srpski gej aktivista i novinar Predrag Azdejković kaže za Zicer da će se provozati tenkom na narednoj gej paradi” – A GDE će sedeti, svi znamo, čak ako ga ne budu gurali “snažni momci”.

    • Odža Narkodža: „Ako je ovaj novinar, ja sam Dalaj Lama Teravada… Budista sa vrha Čomolungma i čekam ga tamo da se popne sa ovom “krbuljom”, stenicom od tenka.” Pusti Dalaj Lamu i uzmi „Srpski jezik i pravopis”, pa nauči da pravilno izgradiš složenu rečenicu iz pravilnu upotrebu interpunkcije.

  3. Novinar i gej aktivista Azdejković bi se provozao tenkom na narednoj gej paradi od Predsedništva do Marakane. To je njegova želja, ako mu omoguči lezbopremijerka i klub Crvena Zvezda, ukoliko misli na onaj tenk koji je bio ispred Marakane na fudbalskom meču Crvena Zvezda -Jang Vojs. Biće konkurencija?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here