@bjutidingospo Доживљаји са плаже

Поделите:

Једном сам изнајмио лежаљку на плажи, заправо не ја него нека риба што је била с нама, а ми смо лежали око ње на пешкирима и за те паре појели и попили испред драгстора.

Имам сунцобран неки који сам купио код Кинеза траје ми већ десет година већ и сада где год одем имам свој лад, мада углавном сам у води или одем негде који ћу мој на сунцу ко нека сиротиља па после да се лечим од меланома по државним болницама и да сликам шта ми дају за доручак.

Такође ми је готивно када одем с неким на море па он навали да морамо да купујемо воду у флаши ко будале, па купимо јебену воду у флаши, ал кад нестане наспем са чесме и то сви пију следећих неколико дана и нико не проваљује како нам шест флаша воде траје читаво летовање.

Једном сам био с неком екипом која се ложила да иде рано на плажу па су ме будили у 7 на одмору као carpe diem па сам после три дана почео ја њих да будим у 5, па су престали да ме буде.

Једне године сам био на мору и са ортаком који је до тада био нормалан, бар у границама нормале, али је у међувремену полудео почео да гледа у сунце, пече тиквице у 6 ујутро на решоу изнад моје главе, слуша мантре на мп3 плејеру на плажи и да се маже беби уљем после сунчања.

Приде после се врати у собу па оде да трчи.. очигледно по свему наведеном није нормалан. Елем, кажем ја њему да је будалчина он мисли да ја сада њему оћу нешто да спочитам, а реално ме заболе ортаци смо, стало ми до њега бар да буде жив и здрав ако је већ блесав.
Ах, да крио је од мене то како трчи јер је знао да ћу да га зајебавам па је говорио као идем нешто доле до продавнице, а ја га гледам с балкона како вата штрафту будалчина не знам шта му је то требало.
Мислим, у начелу немам ништа против трчања ал не ако то радиш на силу што се не може још закључити из овога, ал ето ми на плажи на Кефалонији Капатана Корелија она лепа плажа има да се рони ако се пре тога не напијеш нафте од усидрених чамаца и ми се тако померимо негде на крај плаже, било нас је укупно осморо двоје кола. Лежи он ко будалчина сам мто крпу преко фаце и као налази себе и свој пут, а он човек свињар боље да помогне ћалету на селу, ал нема везе налази он свој пут кроз разна православња, будизме, гледања у сунце и неке дијете типа једе тиквице ко да је ретардинан сваки дан. Кажем ја њему јбт будалчино не ваља ти то на преко четрес степени си и на сунцу, још се курчиш да знаш да рониш а не знаш излазиш с крвавим ушима из воде будалчино изједначи бар притисак, он ни да чује слуша то срање кроз слушке не знам дал је чито и неке те књиге о самоспознаји што читају болиди, елем да се вратим на плажу мандолине капетана корелија лежимо тако нешто блејимо, он сам изопштен, а ми се зезамо ронимо и све шта млади воле а и они мало старији неожењени, јелте утом се појавише неке пчеле на плажи јбт где год се окренеш или помериш пчела колко оћеш већ постаје непријатно а и ту и тамо је сумрак у најави и кажем ја ај помери се од ових пчела, а он је као изједначио се с природом па му ни пчеле не могу ништа односно оне су природа а он је такође природа што ваљда треба да значи да нем појма, комуницира са пчелама или сере мед или бем га, ал недоказан у сваком случају. Кажем ја овима што су били у мојим колима ајмо ми полако да нас не поједу баш су нешто бесне а не бих да ме уједе пчела јер то нико не би волео кажемо овима да идемо ми гајби и да ћу да спремам неку клопу, а они да наговоре овога да се одроди од природе и да седне да вози јбг дош је својим колима људи зависе од њега, а у 8 или 9 клопа ће бити готова ви дошите само да једете а за овог нема сунца јер ће бити мрак ал биће неке болоњезе јбг шта да радим када нисам творац нег гледа у сијалицу то је исто само што је сунце џаба, а и ово је џаба јер је струја урачуната у коришћење пансиона.
Спремам вечеру, отворили неко вино што смо купили у неком селу за мале паре мислим ја у принципу не пијем, ал као ајде једна чаша чекамо ове да дођу нема их нико ништа не јавља, реално било је једно сат времена да се вози ал прошло три сата храна се оладила ја гладан појео бих Хефеста ал би ме млатно чекићем по глави. Прошло још ихахај времена кад ево ових долазе све нешто се домунђавају и шапућу шта је било кажу псст ставили смо га да прилегне и заспо је, па који му је курац питам ја, кажу ујела га пчела и сав натеко једва га спасли почо да се гуши па су га возили у амбулату неку, а јака фора је што уопште није алергичан на убод пчеле, није био ни пре нит је постао после, једноставно будалчина воли дас прави паметан пао му имунитет и прц.
Тако му у амбуланти претпостављам дали калцијум и још неке таблете да пије и није му фалило ништа. Међутим, који дан касније одемо ми баш у неку вукојебину да ронимо, ал неки таласи кренуше лудило ја реко нећу да се давим зајеби јесам храбар ал нисам луд и те форе, ал чак и нисам нешто храбар ако се храброшћу сматра да те талас разбије о стену а ти мислиш да си успео у животу, елем он остаде да рони и већ заборависмо на њега кад ево њега излази из воде, црвена му рука шта је било сада, каже опекла га медуза па јбт коњ како тебе опече медуза пре неки дан те је ујео морски црв, каже јбг пече опекла ме медуза, е ту сада наше пријатељство долази у искушење.
Моја идеја је била да шорам по њему јер то је прва помоћ када те опече медуза, а ал он није хтео што ми није јасно зашто тео само то пријатељски чак не бих пред осталима него сам замислио да одемо иза стене, он легне а ја то да нациљам лепо, међутим ни да чује, пренемагао се једно два сата после и прошло га ваљда више се и не сећам, ал у сваком случају било је ту свашта с њим на том мору ал жао ми је што некада не водим белешке на путовањима.
Једне године је купио код Грка за лепе паре неки харпун и сад ће да пуца под водом на рибе, а тамо рибе фазон не знам дал имају 12 цм у дужини Грци све половили, евентуално у некој дубини ал јбг како да одем у пм на пучину немам чамац итд аматери смо, да оћу да пуцам харпуном била би друга прича. Елем, узме он тај харпун натегне нешто а оно пућ. Одлети харпун метар и по и овај се изнервира као зајебо ме Грк маму му јебем саће он да увати ортака као иду тамо да поразговарају са Грком. Сада ово нисам био ту ал ми причо ортак овај што је био с њим као уђе овај оће да се расправља као дао сам толко пара а ово срање не ради шта је ово, Грк га гледа као види будалчине узме и натегне харпун јако ваљда на још један онај граничник и ово лети у пм, овог био блам ал нема везе, иам харпун. Е сада је смешно што он тај харпун носи са собом по плићаку где се играју деца, приде мете пераја на плажи и тако с маском и харпуном у руци хода док не дође у воду и то је изгледало баш смешно, ал оној деци није било толко смешно почела да вриште и беже реало и ја бих да видим да тако нешо улази у воду. Ајд сад, свако има своју играчку па и овај, све је то океј, ал не мож ништа да убије под водом све му се рибе разбеже јер му је требало доста времена да скапира да док плива и гледа доле не треба да удара перајима о површину воде јер се све то чује, а рибе чују боље јер живе у води па им је то ко земљотрес, и научи он то или не заборавио сам у сваком случају рони он испред мене а ја с обале кренем ка њему била нека супер стена у њој неки тунели итд и ја волео ту да роним и да се провлачим кроз то и слично.. видим ја он код те стене дођем до њега зароним, он не проваљује да сам иза њега и тако роним неко време, погледам га а он ко командос јбт стоји доле у положају ко да држи калашњиков а око њега односно испред њега неке рибице фазон жао ти да их дираш растите децо и постаните ајкуле, шта га знам шта се каже малим рибама. У сваком случају он у тој пози командоса, ја га тапмен по рамену кад јбт окреће се он ка мени са оним харпуном испод воде ко да сам терориста ја реко беж у курац убићеш некога стварно с тим умал мене да пробурази. У сваком случају одо ја од њега шта је безбедно безбедно је, а он је ваљда успео неке рибице да улови тим хапруном и као то оће да спрема за вечеру, себи јер за друге нема, нема везе не треба.

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here