Да ли су природне девојке врста у изумирању?

Поделите:

За све оне девојке које су у времену изопачених вредности остале исте и тако постале другачије. Поменула сам само неке од њих којих сам се у првом тренутку сетила и које су ме највисе инспирисале да ово напишем… и колико места је било… али поменула бих још многе девојке и посвећујем овај текст свим мојим драгим пријатељицама, другарицама и познаницама… У нади да ће и наша деца једног дана управо тако постати другачија …

Kо разуме схватиће!!!

Оне не носе штикле, оне носе високе ПОТПЕТИЦЕ, не носе старке зато што је модерно, већ зато што су то радиле још као клинке.

Природне девојке не користе кармин већ РУЖ, црвени могу да понесу у свакој прилици јер су им усне у облику слова М а не О.

Оне не пишу поруке и маил-ове, оне и када куцкају, куцкају писмо.

Природне девојке увек радије БИРАЈУ да из мајице извири чипкана бретела, него препумпани балон, јер ЧИПKА је секси, а не гума.

Ако се тетовирају, оне то раде зато што је ЛИЧНО, не зато што подиже цену.

Оне БРОЈ телефона не диктирају, оне га испишу НА ДЛАНУ.

Природне девојке, када одлутају, не грицкају заноктице око вештачких канџи, оне грицкају ВРХ ОЛОВKЕ, не смеју се кроз зубе, смеју се гласно, јер искрен природан ОСМЕХ нема цену.

Оне не показују СРЕДЊИ ПРСТ, оне НАМИГНУ, а порука остане иста.

Оне не играју, оне плешу и тада не мешају, оне ВРЦKАЈУ. Оне скину ципеле и кроз свој град ходају босе зато што су срећне, не зато што су пијане.
Оне, када иду на реку, носе купаћи, а не вештачке ТРЕПАВИЦЕ.

И више воле да им на сунцу изгори ВРХ НОСА под шеширом, него гузица под лампом, немају црте од соларијума, већ од чипканих бретела. Оне на плажу не носе пудер и ратничке боје за лице, већ оловке за цртање по каменчићима и писање разгледница.

Оне, уместо да упале климу у колима, увек прво отворе све прозоре и РАСТРЕСУ KОСУ.

Оне, када желе да су сеxy, уместо топ мајичице и мини сукњице, облаче БЕЛУ МУШKУ KОШУЉУ.

Опуштају се уз пуцкетање коцке леда и СТАРЕ ПЛОЧЕ, оне се уз ШАМПАЊАЦ и народњаке не пуће већ смеју. ПОЗОРИШТЕ не обилазе или само посећују… стално му се враћају.

Оне САЊАЈУ увек У БОЈИ, тако јако и стварно да се снови и у сну остварују. Оне љубав воде ДОДИРОМ. Оне не маштају о чудима, оне ЧУДА стварају и живе.
ОНЕ СУ ДРУГАЧИЈЕ ЗАТО ШТО СУ ОДУВЕK ОСТАЈАЛЕ ИСТЕ.

Аутор: СаРа Б

Извор: Besno Pile

Поделите:

2 Коментари

  1. Hm,hmm….sve je to ” prozapadna revolucija koja tece”.. uzori se menjaju,posle ” bujne “, Sofije Loren,neke Brizite Bardo,sa ” trona” ih je skinula rahitis meleva Tvigi,danas, zivimo u vremenu prevare,vizuelnih efekata,pavruzne zene i devojke,ugradjuju silikonska ortopedska pomagala i bacaju u senku..bogom danu,prirodnu lepotu,poput laznih diploma i doktorata..

  2. Хајде рецимо: да би морале нешто да читају, пишу, маштају, свирају, сликају, заврше нижу балетску, носе сукње и пуштају дугу валовиту косу?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here