Šešelj @predsednikSRS priznaje da nije Pravoslavne vere

Podelite:

Podelite:

11 Komentari

 1. Može Šešelj da priča šta mu prdne napamet, da iznenadi i zamajava budale,
  da na skandalu pravi reklamu. Navodi bećare na tanak led.
  Šešeljevi su iz Popovog Polja.
  U turski vakat Vojini preci Šešelji su ubili Turčina koji je kidisao da prespava sa
  njihovom mladom, da lično napravi janičara. Kada su insajderi javili
  Šešeljima da turci spremaju osvetu tri brata Šešelja se rasele – jedan
  se odomaćio u Marevoj Ljuti, drugi se preseli u Dodanoviće, treći u Gabelu.
  Vojin otac bio je radnik na železnici, pa se sticajem prilika Voja rodio u Sarajevu.
  Priznanje u priča da Voja nije pravoslavne vere je glupost iz prve ruke.
  Doduše, Šešelja ima svuda i svih vera. Znam da Šešelja ima u Hrvatskoj, Americi, Japanu, Ukrajini, Francuskoj. A ko je kakve vere – nije priča, nego koren. Tako su svi ukrajinci rusi, a svi crnogorci srbi.
  Ukrajinac koji nije rus, nije ni ukrajinac. Crnogorac koji nije srbin nije ni crnogorac.
  Istorija se ne može izbrisati, zapisana je u kamenu!
  Koliko znam iz Mareve Ljuti su i Bećkovići.

 2. Poenta je drugo. Njemu je od 1990 duznost da u srbiji budi sve najgore i najprimitivnije uz nekakvu oblandu srpskog nacionalizma. Tudjman je Arkanu platio kintu za snimak ubistva hrvatskih zarobljenika pa se mogu kladiti da je Seselj dobijao a mozda i danas dobije pare za svaku bljuvotinu. On u normalnim zemljama ne bi postojao a u srbiji ima zastitu Udbe pa se siri. Jadna srbija, brzo propada. Voleo bih da je Hrvat jer bi mi bilo zao da Srbi imaju ovakvo pseto a moze biti da je Seselj i Lune ista osoba.

 3. Ne ulazeći u političke stavove,činjenice su da je da u Hercegovini bilo Šešelja i Srba i Hrvata, konkretno ako mislite da su Srbi nastali od Hrvata onda je i Vojislav Šešelj hrvatskog porjekla, inače Šešeljeva majka je iz ugledne Srpske porodice Misita.

  • “Srbi nastali od Hrvata” ? A kad je to bilo? Mislim, bilo bi mi drago da čujem da se neki katolik prekrstio u Pravoslavlje.

 4. NATO je propisao internet prostitutkama, da moraju da pišu protiv jedinog Srbina u politici i Pobednika nad haškim đubre-kadijama.
  Vojvoda profesor doktor Vojislav Šešelj je Srpski Junak i to je već Istorija.

  NATO kurve crknite lažući sami sebe…

 5. Da li je nekome jasno zašto postoje dve različite stranice sa ovim prilogom o Šešelju? Na jednoj su moji kometari, i još dva druga, na drugom mene i tih komentara drugih nema nego nekoliko sasvim drugačijih?

 6. Na onome na kojem se vide moji komentari napisao sam sledeće:

  “Ja sam još davno pisao po raznim internet portalima da Šešelj ne razume Pravoslavlje, to jest Hrišćanstvo. Za ovakav zaključak bile su mi dovoljno samo dve njegove izjave.
  Prva je sa suđenja u Hagu gde on ponosno izjavljuje da nešto, ili nekoga, mrzi.
  Druga je izrečena u jednom od brojnih tv kontakt programa, u kojima svakodnevno učestvuje, kada je izjavio da molitva može biti veoma korisna (svojim rečima interpretiram njegovu izjavu) jer čovek može autosugestijom puno postići.
  I jedna i druga izjava su, sa stanovišta Hrišćanstva, potpuno jeretičke!
  Jeste mržnja opšeljudska emocija ali je Hriščanin dužan da se protiv nje bori jer ovaj greh leži kao baza velikom broju “izvedenih” grehova. Hrišćanin o svojim mržnjama nerado govori, osim na ispovesti, a ovaj se njima hvali, i to pred milionskim auditorijem!
  Druga izjava još drastičnije pokazuje da Šešelj ne razume ni osnovne stvari u Hrišćanstvu. Ili ih ne priznaje, a to je isto. Molitvu živom Bogu, i Božje uslišenje naših molitava, on pripisuje autosugestiji!
  Šešelja Hrišćanstvo, a i ostale religije, zanima(ju) samo toliko koliko sa njima može politički manipulisati. On inače nije vernik i ne razume, uopšte, hrišćansku religiju.

  • I sad si otkrio ameriku?
   Pa ko od političara u srbiji veruje u Boga uopšte, NIKO!
   Ne samo da ne veruju u Boga, nego kradu, lažu i ne idu u zatvor.

   Vojvoda ipak NE KRADE, (malo laže) ne menja politiku, a radi svojih IDEALA je bio u zatvorima 15 (petnest) GODINA, ne minuta!
   Jesi li ti radi Boga i Pravde išao 15 minuta u zatvor?
   Itekako on veruje u Boga, ali nije Crkven, ali ni licemeran, što je najvažnije!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here