Српска клопа на свим меридијанима: Ово су најбољи српски ресторани ван Србије!

Поделите:

Ови ресторани српске кухиње заиста остављају без даха

Кафана на Менхетну

Овај први ресторан српске хране на овом простору отвори је Владимир Оцокољић. Он се држао старе рецептуре још из 1930. године и служи јела које све људе са Балкана враћа у мирисе детињства и најукусније мајчине трпезе

Амбијент удопуњује старе црквене клупе, тапациране и обновљене, заиста ко да сте ушли у неку кафану у Скадарлији…

Скајлон торањ уз Нијагарине водопаде

У власништву Ђорђа Јерића овај ресотран се сместио уз једно од највећих чуда света. Налази се на врху торња, на видини од 156м идеалан за уживање у погледу на околину. Овај ресторан српске кухиње заиста оставља без даха.

Београдска башта у Охају

Власници и Коста Папић у своме ресторану нуде свеже пилеће месо и оброке спремљене у свињској масти као и преукусни сремачки паприкаш. Колико су добри виде се у томе да их некада у току дана послуже и до 1500 порција јела.

Ла колиба у Бечу

Овај ресторан је по систему шветског стола и овде можете да уживате у чорбама, сарми пребранцу, ћевапима као и многим другим специјалитетима спремљеним по старој српској рецептури.

Бићете вероватно услужени од стране наших људи па ћете на тих сат или више заборавити где се заиста налазите

Код Сузане у Паризу

Ово је један од најбољих српских ресторана у свету. Богата гастрономска понуда и пријатна опушстајућа атмосфера је употпуњена мужичким наступима. Ако сте у Паризу и осетите носталгију, овај амбијент ће вам помоћи да је врло брзо превазићете

Жупа у Чикагу

Опанак, Еспресо, Луфтика

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here