Творац Симпсонових има нову серију: “Разочарање” Мета Грејнинга на Нетфликсу

Поделите:

Серија о бунтовној принцезии од десет получасовних епизода доступна је од половине августа, и то је тек трећа серија у Грејнинговој каријери

Творац Симпсонових Мет Грејнинг креирао је нову серију за Нетфликс под називом “Разочарање”.

Серија од десет получасовних епизода доступна је од половине августа, и то је тек трећа серија у његовој каријери.

Симпсонови су током 29 сезона и 639 сезона освојили 31 награду “Еми”. Десет година касније је креирао “Футураму”, али је она потрајала “само” четири године и није ни пришла слави “Симпсонових”, гледало ју је 19 милиона људи. Досадашњи рекорд “Симпсонових” је 33 милиона гледалаца. За оне који би да гледају, овде би могли да престану да читају. Радња “Разочарања” смештена је у средњи век, у идиличан свет бајки, у краљевству по имену “Дримленд” (“Земља снова”), са главном јунакињом, принцезом Бин. Непослушна краљева ћерка пије, карта се и бије, шета по дворцу у тополесу и никако не жели да пристане на договорени брак са принцем из суседног краљевства. Њен отац је непријатан тип, нарцисоидан и не показује никакве емоције према својој ћерки. Њена маћеха је сатирична алузија на тему Малефицент, Снежанине зле маћехе.

У принцезин живот улази демон након што су на њу бачене чини и ту креће паралелна прича… Али да вам не препричавамо целу радњу. Грејнинг каже да је његова главна намера са “Симпсоновима” била забава и субверзија, баш као и овога пута.

“На самом почетку са Симпсоновима, пре тридесет година, желели смо да освојимо и урушимо тадашњу преовладавајућу поп културу. Ма колико то данас можда претенциозно звучало”, рекао је Грејнинг.

 

Недељник

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here