У квизу питали ко пева песму Маракана, он ТАЧНО одговорио, а онда… (ВИДЕО)

Поделите:

Нови квиз „Тотални обрт“ на Топ каналу за кратко време је стекао поприличну популарност. Као и у сваком другом квизу, дешавају се занимљиве, непредвиђене ситуације, па и грешке. Једна од њих је посебно привукла пажњу.

Такмичар Милош је показао највеће знање у деветој епизоди и на крају је, како правила квиза налажу, остао сам у игри „Тотални обрт“ са до тада освојених 24.200 динара.

У последњој игри такмичар одговара на десет питања. Сваки тачан одговор увећава суму за десет одсто, а нетачан је исто толико смањује.

Све се одвијало уобичајено до осмог питања. Милошу је тада постављено питање „Ко пева песму ‘Маракана’? Он је дао одговор који би, вероватно, и већина вас дала – Бобан Здравковић.

Много година после њега је, међутим, песму названу „Маракана“ снимила и Рада Манојловић и – то је био одговор који би продукција уважила као тачан, а Милошев није прихватила!

Он је на крају остао са 19.360 динара.

То, међутим, није било све! Момак из Ивањице је учествовао и на почетку следеће епизоде, а водитељка, Милена Васић, одмах је исправила неправду.

Атрактивна глумица је упутила извињење такмичару.

– Да ли хоћете ви да кажете ви или ја о чему се ради? – питала је Милоша.

– Боље ви – џентлменски је узвратио он.

Водитељка је затим објаснила да се његов одговор накнадно признаје као тачан, па је он, заправо, завршио на суми коју је имао пре последње игре – 24.200 динара. Правда је тиме била задовољена.

Погледајте од 44:40 како је Милош играо последњу игру у својој првој епизоди, и како је то изгледало кад је упитан за „Маракану“:

 

(Еспресо.рс / Србија Данас)

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here