Вероваи или не…. Ово је најдебљи дечак на свету (Видео)

Поделите:

Дечак који тежи 200 килограма не може да престане да једе иако су му смањили желудац
Ајра Сомантри (10) из Индонезије и поред операције смањења желудца, не може да престане да једе. Дечак сада има 190 килограма. До недавно је имао и 200, али је држао дијету током које је јео инстант нудле и пио дијеталну колу, те је успео мало да смрша.

Његови родитељи, мајка Рокаја и отац Аде, кажу да су сину давали пет пута дневно да једе. Углавном пиринач, месо и нудле, али се дечак жалио да је и даље гладан. Шокирани доктори покушали су са здравом исхраном, али када тежина није падала довољно брзо одлучили су се да смање величину његовог желуца.
Дечак је изгубио само девет килограма за четири месеца пре операције 17. априла. Пре операције, пет пута дневно јео је пакет резанаца, које је заливао дијеталном колом. У пет дневних оброка ишли су рижа, риба, говедина, супа од поврћа и два јела од соје које могу да поједу две одрасле особе.

Дечакове кости нису довољно јаке да носе његову тежину, те се једва креће по кући. Не иде у школу и расхлађује се у базену у дворишту своје куће.
Будући да не може да пронађе ни довољно велику одећу, дечак углавном шета го, са тканином обмотаном око струка. Не зна се да ли ће Ајра успети да се реши сувишних килограма јер каже да, након операције, и даље осећа глад.


Alo.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here