Вибратор у јутарњем програму,”Хвала вашој телевизији, чините велику ствар за Србију!”

Поделите:

Kо до сада није знао да ружичаста телевизија чини огромну ствар за нашу земљу време је да освести ту чињеницу. Хвала њиховом јутарњем програму који нам је донео просветљење у виду едукације о употреби сексуалних помагала. Србију ће спасити вибратор, отприлике би гласила порука гошће која је била најгласнија. “Kад фукара проговори паметан заћути”, беше у тој емисији, тако да данас на националним фреквенцијама стриптизете одузимају реч докторима наука. Ваљда сасвим природан ток. Kао што је и потпуно нормалан след догађаја да након толико голотиње и експлицитних сексуалних сцена испред тв камера, друштво западне у сексуалну апатију. Онда та иста медијска кућа која је пласирала сву ту голготу, нађе за тему лечење нације путем секс играчака направљених у Kини.

Дала се у објашњавање ноћна дама, како се шта од помагала користи, третирајући аудиторијум, мало је рећи малоумним. Уствари то је тај ниво разумевања и комуникације, од ког се иоле писмено биће слушајући такве бљувотине осећа у најмању руку деградирано. Још додавши констатацију да је све то коришћене сексуалних помагала у неком тамо белом свету нормално, само ми у Србији живимо неупућени. Kао да читав свет јаше вибраторе 24 сата дневно, бичује се а људи скачу једни по другима. То како је у белом свету све нешто нормално а код нас табу, постало је више него иритантно. Нарочито кад тако неку глупост изложи неко ко је можда функционално писмен, али на сваки други начин неписмен. Али пролазе неписмени, шта више пожељни су да надгласају писмене и то јавно. Писменост је опасна за оне који немају баш најбоље намере у своме делању.

Сви они који “имају даљински”, моћ игнорисања и бар делимично изграђено критичко мишљње и нису на удару овакве умоболне пропаганде. Мета су они који су се већ одомаћили и усвојили пласиране садржаје у виду ријалити програма и сапуснких опера. Падају дубље у понор таштине и незнања и бивају све лакше изманипулисани. То је пожељно стање већине изборног тела.

И још узгред прекршен закон о електронским медијима, те штрумфета и бичеви у јутарњим часовима без рестрикције узраста публике.
Изгледа да је највећи проблем медија и јавног живота у Србији што никако да се деси да дотакнемо то “жељено” дно, па да крене коначно бар покушај испливавања из акутног идиотизма.

Милица Добријевић

pasarella.rs

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here