Бивши агент МИ5 признао: “Убио сам принцезу Дајану по налогу краљице!”

Поделите:

Знала је превише краљевских тајни. Мој шеф ми је рекао да мора умрети – примио је наређење лично од принца Филипа – и морали смо то направити да изгледа као несрећа. Никада пре нисам убио жену, а још мање принцезу, али послушао сам наређење. Учинио сам то за краљицу и земљу.

80-годишњи пензионисани агент МИ5, Јохан Хопкинс, признао је низ неверовтних убистава откад је изашао из болнице у Лондону рекавши да му је преостало неколико недеља живота и да не жели умети, а да не каже истину. Хопкинс тврди да је био укључен у 23 убиства британске обавештајне агенције између 1973. и 1999. укључујући и убиство принцезе Дајане.

Г. Хопкинс, који је 38 година радио као оперативац за М15, тврди да га је та служба често користила као хитмана за дискретна убиства појединца који су се сматрали претњом сигурности Уједињеног Kраљевства. Обучен и као стројарски инжењер и стручњак за стрељаштво, г. Хопкинс тврди да има велико искуство у конвенционалним методама убијања, укључујући хемикалије и отрове.

80-годишњи британски обавештајац тврди да је био укључен у убиства МИ5 између липња 1973. и просинца 1999. године, током раздобља у којем је “МИ5 радио с мање спољног надзора.” Био је део ћелије седам оперативаца који су проводили политичке атентате широм Велике Британије. Већина жртава били су политичари, активисти, новинари и водитељи синдиката.

За принезу Дајану каже да је била јединствена међу својим жртвама и једина жена коју је икад убио, као и једина особа из краљевског друштва. Она је такође једина жртва коју је сама краљевска породица наредила уклонити. Хопкинс каже да се осећа “амбивалентно” по питању смрти принцезе Дајане. С једне стране, Диана је била “лепа, љубазна жена” која није заслужила да јој се живот прекине, али је према његовом мишљењу угрозила британску круну.

“Kраљевска породица имала је доказе да се планира развести од Чарлса. Знала је превише краљевских тајни. Мој шеф ми је рекао да мора умрети – примио је наређење лично од принца Филипа – и морали смо то направити да изгледа као несрећа. Никада пре нисам убио жену, а још мање принцезу, али послушао сам наређење. Учинио сам то за краљицу и земљу.

Следећа фаза на високом нивоу завере укључивала је медије који су одрадили свој део посла. Била је то добро организована и вођена операција. Британски новинари одговорни су уредницима који одговарају олигархима који се желе додворити и бити близу породици злочинаца у Бакингемској палати. Нема слободног тиска у Британији “, рекао је ЈоханХопкинс.

80-годишњак, који проводи своје посљедње недеље код куће, изјавио је како очекује да ће бити притворен након његових признања. Хопкинс је објаснио да ће свака истрага о афери бити тешко доказива и “врло компликована” јер постоји неколико писаних записа о тајним МИ5 активностима, а “већина мојих колега већ је мртва”.

Најважнији сведок у убиству принцезе Дајане, Хопкинсов шеф, умро је од срчаног удара у “раних 2000-их”, а принц Филип” наравно, никада неће бити оптужен за ништа. Ако принц Филип икада допусти да га анализира психијатар, сигуран сам да бити дијагностикован као психопата. Има све мрачне тријаде.”

Упитан зашто није одбио убити Дајану објаснио је: ” Ми у служби МИ5 заклињемо се на оданост Kруни, не можемо бити непристрани када је у питању краљевска породица. У најбољем случају да сам одбио био би проглашен издајником након чега би ми уништили живот.

 

 

yournewswire.

Поделите:

6 Коментари

  1. А Ђинђића? Који МИ6 из гвожђарске радње њега уцмека?
    Гукни Хопкинс, ти то знаш.
    Ослободи Црвене беретке.

  2. Bravo za ovog gospodina! Iako se “sve to znalo” (naslućivalo podrazumevalo), o brojnim “rutinskim” zločinima ove “kraljevske (zločinačke) loze” ipak, ovako DIREKTNO priznanje bilo je potrebno i dobro je došlo! Neka narod engleski (i britanski) zna (sa “crnim na belo”) da je ta njihova kraljica zločinka kao i ostali iz te “kraljevske” kuće (oni stariji svakako, ne ovi mlađi koji su nevini kao zločinci)

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here