КАНАДА: Донет закон који омогућава да се родитељима који не подржавају ЛГБТ одузимају деца

Поделите:

Почетком јуна ове године парламент канадске провинције Онтарио донео је закон, који прописује да се од родитеља, који критикују нетрадиционалне бракове и гендерну иодеологију одузимају деца. О томе извештава руска организација „РУСКЕ МАЈКЕ“ , позивајући се на америчке новине ЛАЈФ САЈТ ЊУЗ.

Хришћанске породице Канаде закон број 89, који су писали либерали, назвале су тоталитарним – будући да овај нови закон омогућава одузимање деце од родитеља верника, који поштују традиционалне вредности и своје ћерке и синове васпитавају у томе духу.

Присталице „Канадског покрета за права породице“ упозоравају да овај нови закон држави даје широка овлашћења за притисак (напад) на породице које иступају против гендерне идеологије хомосексуалаца. Осим тога, овиме су канадски државни органи добили право да „традиционалним породицама“ забране да васпитавају или и да усвајају децу.

Закон бр. 89, коме је подло званично назван „закон о потпори деце, омладине и породице од 2017. године“, мења и укида ранији закон „Закон деци и породичним стварима“, који је раније уређивао питања заштите права деце, усвајања и усвојитељских породица. Осим тога у нови закон унесени су појмови као што су „гендерни идентитет“ (gender identity) и „гендерно испољавање“ (gender expression) – који су постављени на главно место, као околности које се обавезно морају узимати у обзир код одузимања деце из родитељских породица. При свему томе – то се објашњава, кобајаги, тиме, што је то „у интересу деце“.

Истовремено, овај закон појмове „веросиповест“ и „систем вредности“, по којима су родитељи дотле васпитавали своју децу, изузима из списка околности којима ће убудуће бити обавезне да се руководе службе надлежне за бригу о деци (све више се за те службе сада уводи назив „јувеналне службе“ – прим.прев.).

Усвајањем „Закона бр. 89″ Канада улази у епоху идеолошког тоталитаризма, до сад нечувеног у историји Канаде“ – изјавио је Џек Фонсека, старији политички стратег коалиције „Кампања за живот“.

Горе поменуте америчке новине такође примећују да је овај нови канадски закон озбиљна претња за хришћане и све верујуће људе, који имају децу, или који намеравају да усвоје дете. Родитељски активисти признају да је „Закон бр. 89“ врхунац борбе либерала и хомосексуалаца Канаде против родитељских и традиционалних вредности у земљи.

Наглашава се и да су овај закон либерали провукли под паролом „заштите права све деце Канаде да пробају и хомосексуалне односе“. Будући да породице које се придржавају традиционалних и верских вредности деци не дозвољавају да експериментишу с таквим изопаченостима, власти Канаде су своје напоре усмериле „на заштиту деце и омладине“ те земље управо од таквих „назадњака“.

У документу се наводи и став да је детету, које психички и емоционално трпи услед тога што борави у традиционалној породици – или је „изложено могућем ризику да ће у будућности од тога трпети“ (мисли се – патити од критике или од конзервативизма родитеља) – неопходна неодложна заштита од стране државе и да дете, коме прати таква опасност, треба да буде одузето од традиционалне породице и предато на васпитавање нетрадиционалним либералним паровима или невладиним организацијама.

По мишљењу стручњака у Канади се званично уводи „гендерна тиранија“, која је пре тога већ била успешно проверена на „експерименталном полигону“ у Норвешком Краљевству. Подсећамо да су у Норвешкој, ради борбе против оних који се не слажу с изопаченим идеологијама, биле основане нарочите полицијске јединице под називом БАРНЕВАРН (Barnevernet). Главна функција норвешких специјалних јединица БАРНЕВАРН је „заштита деце“ од конзервативних родитеља, а то путем масовног одузимања деце из традиционалних породица Норвешке. Убудуће ће овекве јединице специјалне полиције ступити у дејство и по Канади.

Новинари потврђују да је у Канади одбијање молби хришћана, да им се дозволи усвајање деце постало масовна појава. Још током децембра 2016. године власти су одбиле молбе више хришћанских парова да им се дозволи усвајање детета, с образложењем да су код њих очигледна „дубоко укорењена верска убеђења о традиционалном браку и непромењивости пола човека“.

У вези са изнетим требало би се подсетити да се у либералним канадским и светским медијима подигла незамислива граја кад је 1995. године суд Онтарија први пут у историји Канаде објавио званични став о томе да „Закон о деци и породичним стварима“ „дискриминише и нарушава права“ педера, будући да педерским паровима не допушта да подносе заједничке молбе ради усвајања деце у Канади“.

Данас су, 2017. године, содомисти Канаде, уверени у своју свемоћност, већином гласова гласова у парламенуту Онтарија, укинули овај закон и самим тим озаконили су (легализовали) потпуну дискриминацију свих традиционалних породица. И овог пута светска медија одлучила су да игноришу потирање права традиционално оријентисаног човечанства.

Ирина Бергсет, руководилац покрета „РУСКЕ МАЈКЕ“ упозорава „да ће „Закон бр. 89“ бити наметнут као шаблон за све земље у свету, те да је игнорисање ове „забране усвајања деце од стране хришћанских и традиционалних породицау Канади“ у најмању руку кратковидо. Оно што је јуче изгледало немогуће – данас се већ десило: шачица смрдљивих изопаченика усуђује се да нападне на 7 милијарди припадника традиционалног човечанства – путем прераде законодавстава, испрва појединачних провинција, па затим и земаља, а онда и светског друштва у целини.“

 

 

Лајфњуз

Поделите:

12 Коментари

 1. Rekao sam vec, kada dodje do direktne kolizije LGB normi u drustvu i hriscanskih, na zakonskom nivou, Crkva se mora suprostaviti, a to znaci PROGON!

  Nije pitanje da li, pitanje je kada, za 5-10-20-30 godina…duh koji je iza ovoga nece stati nikada, a uslovi da ga ljudi prihvate su bolji iz dana u dan, i hriscani popustaju vise i vise….scenariji su zastrasujuci, do krvi i progona novih…

  • Govorim o progonu u krvi…i sada je progon ali ne u krvi, a bice u krvi….

   U Norveskoj se masovno oduzimaju deca, oko 30-40 hiljada godisnje i jednoj Ruskinji su uzeli sina zbog stavova o LGB…inace socijane sluzbe imaju vlast da uzmu dete bez suda, prvo se uzme dete nalogom neke babetine iz slocijane sluzbe, a onda ide postupak “vracanja” koji se nikad ne zavrsi, i traje godinama pa i do ponuljetsva deteta…

   Uzgred skoro da nema slucajeva da muslimanima uzmu decu (?)…

   • treba im društvo koje mogu da manipulišu,kontrolišu,koriste i kanališu po potrebama a ne porodica,familija,ljubav,vera jedni u druge……
    jednom rečju roboti koje uključe u program,iskoriste i recikliraju…..
    a srbi su poznati kao roboto,ćute,rade i kad im se prohte zavežu im ruke na leđa i pobacaju u Jadovne jame…..
    dakle savršen materijal za eksperimentalnu,virtuelnu ekonomiju.

 2. kakva crkva kad srbi nemaju nikakvu crkvu….
  pravi ortodoxni rišćani su Kopti a ne ove Balkanske kurvetine koje bi prodale rođenu majku za 10 srebrnjaka……
  nema ovde rišćana to su sve lažulje preobučene u razne mantije…..
  sve Grk Zorbe koje će prodati sve što mogu samo da dođu do podsticajni investicija predpristupni fondova..

  • За Копте си омашио. Они су отпадници од православне вере. Толико су мрзели православце да су у оно старо доба помогли Арапима муслиманима да освоје Египат и неповратно га отму Византији. Радије су хтели да живе са муслиманима него са православцима. Тако им се и враћа. Зато данас трче под скуте римском папи очекујући спас од њега.

   • Nemaju liturgijsko opstenje sa nama, nisu prihvatili dogmate jednogog od najznacajnijih sabora koji je raspravljao o Hristovoj prirodi – halkidonski. Ne prihvatajuci da Gospod ima dve prirode, bozansku i covecansku, da su one nerazdeljive ali neslivene, imaju i pogresno poimanje spasenja….a da li ce se spasti Bog zna. Koliko je neko “pravoslavan” ako se odrice odluka Sabora, sami zakljucite.

   • Montenegrini imaju crkvu, i Mirasa za njegovo blazenstvo…fali im samo narod, klir i hramovi, a inace uz to ostalo sto imaju su “prava” crkva. Oni su jedininstvana crkva…zato nisu u zajednici sa ostalima…pravi djetici…

 3. „заштите права све деце Канаде да пробају и хомосексуалне односе“

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here