УЖАС У ИНДИЈИ – Муж бичује жену пред целим селом, а када се онесвестила остали су хтели да је СИЛУЈУ

Поделите:

Муж који је оптужио супругу да га је преварила, крвнички ју је претукао за казну, након чега се несрећна жена онесвестила испред масе људи који су покушали да је силују.

Ужасан инцидент догодио се на северу Индије. На снимку који се појавио на интенету види се како је муж удара 100 пута кожним каишем док је преплашена жена висила везана за дрво. Група мушкараца и дечака стајала је у кругу око ње и гледала мучење, све док није пала у несвест од бесомучних удараца.

Али њене патње се нису ту завршиле. Kако пишу тамошњи медији, мештани села су је затим сексуално напаствовали и покушали да је силују. Kада се освестила упозорили су је да ништа не говори полицији, а затим се разбежали.

Дивљачко кажњавање уследило је када ју је незванични локални суд прогласио кривом да је побегла са својим дечком. Према наводима полиције округа, жена је побегла са љубавником прве недеље марта, са којим је остала у кући његових рођака.

Међутим, 10. марта је њен муж послао људе да је убеде да се врати кући, који су јој рекли да ће јој све опростити и заборавити на прошлост. Али када се вратила, суд сачињен од старијих мештана села био је решен да одреди казну, и одлучио да муж мора 100 пута да је удари каишем.

На снимку се види како виси везана на јавном месту, док је муж удара. Застао је само на кратко како би скинуо јакну, а онда наставио да је бије

Kако пише “Дејли мејл”, жена је задобила тешке повреде и поднела пријаву против оптуженог након недељу дана опоравка. Према њеној изјави, полиција је регистровала случај против њеног мужа, бившег старешине села и пет локалних силеџија.

– Почели смо да их гонимо, а жена је послата у болницу на медицинска испитивања – рекао је шеф полиције.

 

 

дејли мејл

Поделите:

1 коментар

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here