Srpski teolog Milojkov razotkrio prevaru Jehovinih svedoka

Podelite:

„Pogledajte prevarantski prevod Jehovinih svedoka, stih iz Poslanice Rimljanima, gde apostol Pavle jasno Hrista naziva Bogom:
ὧν οἱ πατέρες, καὶ ἐξ ὧν ὁ χριστὸς τὸ κατὰ σάρκα, ὁ ὢν ἐπὶ πάντων, θεὸς εὐλογητὸς εἰς τοὺς αἰῶνας. Ἀμήν. (Rom 9:5 BYZ)
Prevod Jehovinih svedoka:
Njihovi su i praočevi i od njih je po telu potekao Hrist. Neka je Bog, koji je iznad svega, blagoslovljen u svu večnost. Amin.
Ispravan prevod:
Čiji su oci (misli na Izrailjce), i od kojih je Hristos po telu, koji je nad svima, Bog blagosloveni u vekove. Amin (Rim 9,5)
Ko zna i “g” od grčkog, zna da je sektaški prevod prevara. U skladu sa njihovim veroispovedanjem, povampirenim arijanstvom koje negira božanstvo Hrista. Tekst Biblije su prilagodili svojim doktrinama, svuda gde je trebalo. I zato naši verujući ljudi ne treba da čitaju Bibliju u prevodu “Novi svet” ili New world. Taj prevod je falsifikat Jehovinih svedoka. Čuvajte se da vas ne prevare.“

Veroučitelj i dr teologije ALEKSANDAR MILOJKOV

Podelite:

3 Komentari

 1. Doktor sa torbicom pederušom preko ramena?????
  Gde je odbranio doktorat????
  Na Megatrendu možda ili Singidunum Univerzitetu kod braće furunaša od mlade prasetine i jagnjetine..
  Šta on ima da negira Jehovine Svedoke kad i srbi ne veruju da je Hristos Bog već Bogočovek.
  Hibrid neki valda pola kuče pola mačka..
  Samo monofizite veruju da je Hristos Bog a srbi nisu monofizite i nemaju pravo drugom da nameću veru u kojoj ni sami nemaju udela.

 2. U pravu je. Jehovini svedoci zagovaraju kraj sveta. A na taj forum koji pominjes ima par tema koje takodje razbijaju jehovine svedoke u smislu da ih otkrivaju u prevari.

  Zar nije po njima smak sveta trebao odavno da se desi sa tacnim datumom, pa stalno odlazu datume… mene su bili vrbovali na pitu od faksa ka stanu… sa pricom da treba da radjam decu pravim ispovednicima, ja vidim u prici sa njima da tu nema ni pomisli o ljubavi supruznika… ali bas na jedan od pravoslavnih foruma gde kazes da je ovsj teolog doktorirao inas temu o kraju sveta i zavetu Boga sa čovekom. Preporucujem da procitas

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here