СВЕТИ НЕКТАРИЈЕ ИСЦЕЛИО ЖЕНУ ОД РАКА МАТЕРИЦЕ ПРИ ХОДОЧАШЋУ НА ЕГИНУ

Поделите:

Писмо исцељене, вођи ходочашћа оцу Ненаду Андрићу из Ваљева

Поштовани оче Ненаде, помаже Бог и св. Нектарије.
Да вам захвалим на дивном путу, на који сте нас водили на Егину и да вам у кратко напишем о свом исцелењу, о томе како ме је оперисао Свети Нектарије, од рака материце.

Сазнала сам од лекара у Суботици да имам рак материце и да морам на операцију. Уочи Божића позвала сам оца Јоила у Црну Гору и испричала му шта ми је тог јутра саопштио лекар. Отац ми је рекао ако до августа Бог ме неисцели да идем на операцију.

Сазнала сам оче Ненаде, да водите групу код св. Нектарија на Егину и у јуну сам са Вам пошла на ходочашће.

У повратку са Егине, пошли смо у манастир св. Лидије у Аспровалти, нисам имала јаке болове. Кад смо стигли у манастир св. Лидије све је било добро, вечерали смо и сад свако у свој кревет леже, одједном су почели јаки болови у мом стомаку, имала сам осећај да ће ми све из стомака изаћи доле, трпела сам, ћутала, намазала св.уљем са Егине стомак у знаку крста, али ништа не вреди… боли па боли.

Одједном не знам ни да ли је сан ни јава, ви оче Ненаде ме држите за руке и тешите сузним гласом „Не бој се, све ће бити добро…“ Исто сте ми то рекли када сам вас први пут упознала и рекла вам да имам великих здравствених проблема. Од јаких болова ја ВИЧЕМ, плачем не могу да издржим бол, подигнем главу, пошто сам лежала на леђа, ја видим светитеља Нектарија Егинског и још неколико монаха са њим додају му хирушки алат. Каже монасима „Додајте ми маказе”, погледа у мене и каже ми „Знам да те боли, али издржи сада ће бити готово”. Тражи конац и иглу од монаха и каже ми „Завршили смо, не бој се, све смо извадили, бићеш добро.!“ И нема га нестаде…

Ја хоћу да померим ноге али не могу, као да су одузете. Зовем моју Данку да ми помогне, али нема гласа као нема сам, некако руком дрмнем њен кревет, она брзо устаде, ја гледам по стомаку да ли има крви нема ништа, ал боли… Док сам све виђење испричала Данки, болови су нестали.
Вративши се у Суботицу, ишла сам код лекара који ми је пре мог одласка на Егину заказао операцију, пошто је тумор био 5 цм, међутим чудо је било и за њега и његове колеге, потпуно сам исцељена, ни трага од тумора и рака.

Збогом, свако добро и да вас мој св. Нектариjе походи.

Војка Милошевић из Суботице

На фотографији Војка у цркви.

 

сре, 27. нов 2019. у 20:23 Протојереј Ненад Андрић
https://tamodaleko.co.rs/cudotvorac-u-delu-prote-nenada/
Поделите:

1 коментар

  1. Nema sta, vasa Udbaska publika nikako ne mode da se usredsredi na veru. Ne ide pa ne ide. Nije tako odgajana. Tu i tamo neki tekst Vladike Nikolaja da pospesi mrznju prema Zapadu (iako je on podrzavao zapad i stalno putovao kod njih trazeci pomoc Srbiji), ali nije nikog ganula dovoljno prica o isceljenju sa ostrva Egine. Vama dok Vladimit Putin nekog ne isceli to nije vest. Samim tim sto na ovo niko ne reaguje znaci da ste DB-ovski i ruski projekat. Ceo vas sajt.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here