Попут рок звезда: Баба и деда се напили у хотелу, па правили лом

Поделите:

Замислите сцену: седамдесетдвогодишњак трчи го по луксузном хотелу, а његова супруга бесни и прети запосленима. Да, то се заиста догодило.

Пар времешних Британаца боравио је у луксузном хотелу у Шкотској, а када су мало више попили, ствари су се отргле контроли.

Супруга, шездесетдеветогодишња Рут, у спаваћици је претила да ће упуцати и убити једног запосленог у хотелу након што их је опоменуо да не лупају вратима јер се неко од других гостију такође жалио.

Сада покушајте да замислите сцену: Роберт трчи го са маказама у рукама по хотелу покушавајући да сустигне жену која је расположена за окршај. Улетео је у ресторан, где је пијан успео да разбије витрину и успут припрети гостима ресторана. Уз ломњаву по хотелу су у стању беса сели у свој БМW и одвезли се три километра даље.

Роберт је касније признао да се понашао насилно према четворици радника хотела.

Kако свако понашање има последице, суд је пресудио да ће седамдесетдвогодишњи Роберт Фернкус морати да плати око 4.500 евра казну за своје, али и понашање своје супруге. Такође, одређену штету мораће да плате и хотелу Макдоналд Лок Ранок (МацДоналд Лоцх Ранноцх), који се налази у шкотском граду Перту у којем су причинили штету, аодузета му је и возачка дозвола на годину дана.

 

 

 

Б92

Поделите: